Tűzvonalban 105

Rádió, televízió, újságok, könyvek, sajtómunka - tűzoltókkal kapcsolatban.
Válasz küldése
Avatar
Harley
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2254
Csatlakozott: 2002. aug. 10. 10:22

Re: Tűzvonalban 105

Hozzászólás Szerző: Harley » 2010. máj. 04. 7:53

A képlopás ügyében 100%-ban igazad van, Juhász Béla válasza stílusában és tartalmában is felháborító.

A FlóriánPress biztosan nem fog megszűnni, mert az egy PR cikkekkel teli újság, és nagyon gazdaságos. A Tűzvonalban 105-öt pedig alig olvassák, gondolom nem véletlenül. Ha megszűnik, annak pusztán gazdasági okai lesznek. Amúgy a lapot nem a nemlétező előfizetők tartották el eddig, és nem is a hirdetők.
Avatar
meszler
lángterelgető
Hozzászólások: 156
Csatlakozott: 2003. júl. 24. 15:10
Skype: csabicsekk
Tartózkodási hely: Siklós
Kapcsolat:

Re: Tűzvonalban 105

Hozzászólás Szerző: meszler » 2010. máj. 04. 0:44

Megszűnik a Tűzvonalban 105 magazin?

Juhász Béla, a Tűzvonalban 105 főszerkesztője az országos tűzoltónapon többször is kijelentette, hogy abbahagyja a magazin készítését és jövőre megszűnik a tűzoltóknak szóló folyóirat.
Azt állítja, én voltam az utolsó csepp a pohárban. Ha ez tényleg így van, akkor sincs bennem egy pillanatig sem se bűntudat, se sajnálat, mert megszűnik a magazin.
Bővebben a blogomban: http://blog.tuzoltosag-siklos.hu/2010/0 ... 05_magazin
kompressor
vízpocsékoló
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2008. jan. 20. 13:02

Re: Tűzvonalban 105

Hozzászólás Szerző: kompressor » 2008. nov. 11. 16:04

grat delta sajtos szolgálat átvette a kárhelyparancsnokságot.hát ez aztán rettenetesen esélyes.de ennek az okf állományábol szerveznek egy csapatot és begyüjtik az értékeket dolognak se tudnánk megtalálni a valóságalapját ugyanis az tuti h a rendörök dolga.mellesleg ha a szajoltól monorierdeig c . LL cikket elolvassátok ott levan irva h ki volt a kárhelyparancsnok
Avatar
katasztrofális
tűzokádó sárkány legszörnyűbb rémálma
Hozzászólások: 545
Csatlakozott: 2003. júl. 11. 13:16
Tartózkodási hely: Budaörs

Re: Tűzvonalban 105

Hozzászólás Szerző: katasztrofális » 2008. nov. 09. 22:41

Valószínűleg egy másik újságot kaptunk, mint Paloc. Ebben 11.32-es időpont nem is szerepel.
Néhány kérdés felmerült bennem:
Tudtommal a Főügyelet nem vezet jegyzőkönyvet.
Az valóban egy érdekes kérdés, a beavatkozókat miért nem szerepeltetik a cikkben, régebben így csinálták.
Vajon ki nem tudja mit jelent az egység? Többször leírják a Beavatkozási Jegyzőkönyvben. Nehezen tudom elképzelni, hogy a helyes értelemben.
Ha a Főügyelet az ott leírtak szerint járt el - no comment.
Talán a legszebb gyöngyszem a 12.26-os bejegyzés. Idézném: ... az OKF állományából szerveznek egy kisebb létszámú csapatot, amelyik a helyszínen működik közre a sérültek értéktárgyainak biztonságba helyezésében.
Amikor ezt olvastam, egyből a gyógyszeremért nyúltam. Ismét teljes a szereptévesztés.
Nem ismerem a rendőrség feladatait, de úgy gondolom, hogy ez az ő feladatuk. Legalábbis azoknál a baleseteknél, ahol jelen voltam, ezt a feladatot ők végezték. Egy biztos, nem tűzoltói, nem polgári védelmi, nem katasztrófavédelmi feladat.
A Monor HÖT eseménynaplója nem tudom mit tartalmaz. Aki teheti, hallgassa vissza a rádióforgalmazást. Igen tanulságos.
Avatar
Harley
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2254
Csatlakozott: 2002. aug. 10. 10:22

Re: Tűzvonalban 105

Hozzászólás Szerző: Harley » 2008. nov. 08. 11:38

Átolvastam a cikket. Nem értem a felháborodásod okát. Milyen elvárásaid vannak ezzel az újsággal kapcsolatban? Már rég nem a tűzoltókról szól. Hogy miről? Semmiről, ahogy a monorerdei cikk is. Inkább a sajtóból összeollózott információknak tűnik, magasról téve a tűzoltókra. Nem is csoda, hogy a szerző nem merte kiírni a nevét. De ahogy látom, a Delta sajtószolgálat álltal készített képekkel van az írás illusztrálva, a fotóst viszont nem írták ki.

Paloc! Olvasd el még egyszer a cikket, mert valótlanságokat, mondhatni éktelen nagy baromságokat állítasz. A KÜ jegyzőkönyvében hol látsz ilyet, hogy a Delta átvette az irányítást. Az viszont kimarad, hogy a Buda50-es a helyszínre érkezett és átvette a kárhelyparancsnokságot. Valahogy a lényeget sikerül mindig kihagyni. Amúgy nem értem, hogy miért a KÜ jegyzőkönyvét kellett megjelentetni, sokkal érdekesebb lett volna inkább a monori tűzoltóságé.

Úgy látom, teljesen felesleges ezzel az újsággal foglalkozni.
paloc
lángterelgető
Hozzászólások: 153
Csatlakozott: 2008. nov. 08. 6:59

Re: Elismerés...

Hozzászólás Szerző: paloc » 2008. nov. 08. 7:27

Kösztönölevél!
Tisztelt Tüznonalban 105 nevezetü kiadvány föszerkesztőjének:Juhász Béla úrnak.
Köszönjük,hogy a 2008 november 6. évfolyam 11. számában megjelent cikkében a Monorierdői vasuti szerencségben résztvetvevők között a területileg illetékes Monori tüzoltókat alig emlitik, akik elsökiérkező egység és elsőként avatkoztak be ,elöször 10:30 kor kapott jelzést és 10:40 helyszinre érkeztek.A delta sajtoszolgálat 11.27 kor ért a helyszinre és 11:32 kor vette át a monor 24-től a kárhelyparancsnoki teendöket.
A monori egység " 11:29" kor az elsö súlyos sérültet kiemelte a roncsok közül, és ehez képest a résztvevő Monori egységeket semmilyen módon nem kereste sem a cikk irója sem a föszerkesztö,talán kissé hitelesebb esetleirást kaphattak volna,és talán jól is esett volna azoknak akik dolgoztak bár csak "vonulósok",vagy ahogy a "nagyok"mondják: "segédmunkások"
politikus mentes Magyarországot,egytől egyig Fukusimába velük
módosítom Örményországra én fizetem az első 2 napjukat
krampusz
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 4362
Csatlakozott: 2003. szept. 13. 4:36
Tartózkodási hely: bp
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: krampusz » 2008. jan. 18. 6:15

A tárgyilagosság, a hírek igazságtartalma ma már nem fontos tényező?
"Nincs jog, csak hatalom" Raymond E Feist

"Éljen a demokrácia! Éljen a Köztársaság!"

1 "Kádár-Huszár" Ezred
Avatar
Harley
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2254
Csatlakozott: 2002. aug. 10. 10:22

Hozzászólás Szerző: Harley » 2008. jan. 17. 22:54

Furcsa volt olvasni a januári számot. Már ebben az újságban sem a tűzoltóság, hanem a katasztrófavédelem vonul a káresetekhez.
maximafi
csizmás kandúr
Hozzászólások: 205
Csatlakozott: 2006. aug. 29. 8:41

Hozzászólás Szerző: maximafi » 2007. ápr. 21. 12:50

:shock:
A Tűzvonalban 105 újságnak első pillanattól előfizetője voltam. A mostani váltással egy okf. lapot kaptunk, melyből továbbra sem kérek !
Tisztelt "re-maximafi" szerintem meg a jelenlegi felállással készülő és okf.szájizű lapnak a tűzoltók kőrében nincs jővője, sülyedésre van itélve , hogy Téged idézzelek. Egyébként meg nincs mitől félnem ezt tudják jól a MAXIMAFI -t személyesen ismerő kollégák. 8-) MAXIMAFI
Pozsár
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 1132
Csatlakozott: 2006. dec. 22. 17:08
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pozsár » 2007. ápr. 21. 12:19

... a címlapfotóról...

Hogy pontossabb legyek:

Nem az a baj, hogy készülnek ilyen képek, hiszen bárki bármikor tud mondani és csinálni olyasmit, amelyet másvalaki okkal-oknélkül megkritizál.
A tűzoltók is ilyenek. Gyakorlaton, oktatáson, de még élesben is előfordulnak bakik...
A gondság az, hogy egy szaklap segítsen nekünk annyit, hogy nem ezekből csinál címlapfotót! Belül, az már más. Sőt jó, ha figyelemfelhívó, tanító, stb. Vagyis hasznos.

...hát ennyi, amit még hozzáfűzök
Handbauer Péter
fireman
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2110
Csatlakozott: 2003. jan. 24. 20:17
Tartózkodási hely: Orosháza

Hozzászólás Szerző: fireman » 2007. ápr. 21. 7:23

re-maximafi!

Ki vagy Te?? Egyáltalán tudod miről beszélsz? Miről mondasz véleményt?? Egy "normális" nick nevet sem tudtál választani!

Össze-vissza írsz, gondolataid csapongók és a három jól elkülöníthető időszakot összemosod. Az, hogy az ország jó része kimaradt a tűzoltóparancsnokok tutyi-mutyisága.
A lapok jönnek mennek, az, hogy olvasom csak azért van, mert tavaly előfizettem rá még a váltás előtt, amikor szó sem volt OKF befolyásról.
Idén már nem fogom megtenni. Remélem lesz másik tűzoltóknak, tűzoltókról szóló újság és, ha tetszeni fog a pártatlansága, szakmaisága akkor megveszem, hanem akkor marad az a néhány amit most olvasok.

rod, hogy a tűzoltókból (előfizető, vásárló) él, nagyot tévedsz! Soha nem tartották volna el a lapot, egyszerűen annyi tűzoltót nem érdekelt a lap amennyi előfizető (vásárló) szükséges lett volna.
A kádárista állam felszámolása nélkül nem lehet igazi jövőképet, valódi alternatívát kínálni - sem jobboldalit, sem baloldalit. Mindaddig minden politikai szlogen csak fedőnév az állam fosztogatási lehetőségek kiaknázására.
Babarczi Eszter
re-maximafi
vízpocsékoló
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2007. ápr. 21. 2:40

Hozzászólás Szerző: re-maximafi » 2007. ápr. 21. 2:44

A Tűzvonalban105 újbóli vezetőváltozásáról szóló híreket alátámasztja Sóti ezredes erről szóló megjegyzése is helyesbítő cikkében.

A januártól merőben új irányvonallal jelentkező újság majd mindenkiben ellenérzéseket, értetlenséget keltett. Hozzá kell tennem, olyan kérdéseket is feszegetett – főleg a műegyetemi tűz vonatkozásában – ami folyamatosan, egyre sürgetőbben felvetődött a gyászoló hozzátartozók és kollégák részéről is, de mondjuk ki őszintén: eddig agyon lettek hallgatva. (Sőt még ebben az új felállású szerkesztéssel sem esett szó róluk. Hogy az a bili mikor fog borulni, csak idő kérdése.)
Hogy ez a mostani átalakulás minek tudható be, hát ez jó kérdés. Juhász Béla meginterjúvolása mondjuk az „Online interjúk” rovatban, lehetőséget jelentene a kérdezőknek és a főszerkesztő úrnak is a dolgok tisztázására.
A mostani, az újbóli váltást fogjuk fel egy rosszul átgondolt kapcsolat újragondolásának?
A bojkottálással kapcsolatban: az újfenti váltásnak üzenetértéke van. SZERINTEM.
„Vették” az olvasóközönség véleményét, nem akarják, hogy egy 4 évfolyamot megélt és mindannyiunk számára minden hónapban várt szakmai lap elsüllyedjen, ebek harmincadjára jusson.
Bojkottálás kapcsán még: kéremszépen eddig rengeteg vád érte az újságot néminemű nagyonerős részrehajlás miatt, vagy minek nevezzem? Nem most, hanem az indulástól kezdve folyamatosan. Nem emésztette meg a szakma, hogy egész megyékből kitiltott „sikeremberek” neve fémjelzi a lapot, az ő köreikből kerülnek ki az interjúalanyok, hogy nem jelennek meg cikkek, mert fontosabbak az ultrabulvárnak nevezhető oldalak. Nem elfogadható, hogy mereven ragaszkodnak előre eltervezett lapstruktúrához, mikor annyi minden fontos dologról kellene abban a hónapban szólni. Nem tolerálható, hogy az ország egy nagy részéről semmi info, mert olyan elkötelezettség követhető nyomon, hogy semmiképp nem nevezhető az orgánum minden magyar tűzoltó lapjának. Ezt most megint át lehet gondolni.
Egy újságírót, szerkesztőt főleg! mindig érik olyan ráhatások, amelyek előtt vagy meghajol, vagy megfelel az újságírói alapkövetelménynek – minden igyekezetével próbál tárgyilagos, elfogulatlan maradni. Szolgálni a maga választotta terület nyilvánosságát, a problémák megoldásához igyekszik hozzájárulni, s felülemelkedik a fülébe pusmogott „igazságok” eleve elfogadásán. Ha kikéri, hát el is fogadja a legalulról szólók véleményét is, mert hát nekik és belőlük él. Szentimentális hozzáállásnak tűnhet ez, de ha ennyi minden volt már, talán ezt is ki lehetne próbálni. Hátha bejön. Ha a Tűzvonalban105 nem egy felsőbb szervezet lapja, hanem magánvállalkozás, hát el kell látni anyaggal, és ne legyen még egy tűzoltós konszern szócsöve sem. Mert a lóláb látszik. S ha ennyire látszik, hát akkor az olvasók ezért is bojkottálták.

Maximafi!
Egy lap életében ezek szokványos életciklusok. Ha bojkottálod, gátolod, nem járulsz hozzá, hogy a Te és kollégáid véleménye is latba essen. Esélyét is elveszted annak, hogy szó essen a Ti véleményetekről is. Ha félsz a neved, a reakciód közlésétől – na ezt nem hiszem el! Mi ez ahhoz képest, amivel kárhelyen kell szembesülni, megoldani?
maximafi
csizmás kandúr
Hozzászólások: 205
Csatlakozott: 2006. aug. 29. 8:41

Hozzászólás Szerző: maximafi » 2007. ápr. 20. 20:27

:shock:
Képesek vagytok ilyen "katasztrófális" lapot olvasni, Én bojkottálom ezt a sajtóorgánumot . 8-) MAXIMAFI
fireman
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2110
Csatlakozott: 2003. jan. 24. 20:17
Tartózkodási hely: Orosháza

Hozzászólás Szerző: fireman » 2007. ápr. 20. 13:42

Megelőztél Pozsár!

Véleményünk azonos! Kiegészíteném azzal, hogy a belső cikkben egy másik fénykép található (16. oldal), ahol segít az egyik tűzoltó a másiknak. A cikk a tűzoltóképzésről szól. J.B. (Juhász Béla) jegyzi. (majd mindegyiket)

Lehetnénk szőrszálhasogatók és megint utalhatnánk a szakáll nem viselésre.

A képeken jól látszik, hogy az álarc alá gyűrődik a kámzsa. Így oktatni és leközölni súlyos szakmai hiba szerintem.

Impresszum 27. oldal lapalja. Főszerkesztő: Juhász Béla, kiadja: Fire Press Kft. Az évvégén a lapkiadás jogát megszerző cég, kiadó eltünt.
A kádárista állam felszámolása nélkül nem lehet igazi jövőképet, valódi alternatívát kínálni - sem jobboldalit, sem baloldalit. Mindaddig minden politikai szlogen csak fedőnév az állam fosztogatási lehetőségek kiaknázására.
Babarczi Eszter
Pozsár
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 1132
Csatlakozott: 2006. dec. 22. 17:08
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pozsár » 2007. ápr. 20. 13:05

Megérkezett a Tűzvonalban 105 48. száma
(2007. április 5. évf. 4. sz.)

A címlapfotóval komoly gondom van!
(...és először ezt az írást a szerkesztőségnek akartam küldeni, de nem akadtam rá az impresszumra - pedíi biztosan van benne - így maradt a nyilvánosság... remélem olvasni fogják)

A címlap kép: Tűzoltó profilja, F200-as sisakban, Draeger F2 álarcban...

Csak éppen előbb a kámzsát húzta fel és csak azután az álarcot!

Ha ez az újság szaklapként elhagyja az országot, nagyon szomorú ránk nézve az a kép, amely egy hozzáértőben azonnal kialakul a magyar tűzoltó szakmai ismeretéről...

...a kép üzenete pedig - egyes szám első személyben - minden tűzoltónál alapvető kérdés, mert életvédelmi kérdés!

Nem szeretném túllihegni, ezért befejezem még csak annyit: jó lenne egy szakmai cenzor.

Üdvözlettel:
Handbauer Péter
Avatar
Dwyn
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 1658
Csatlakozott: 2006. aug. 18. 9:04

Hozzászólás Szerző: Dwyn » 2007. feb. 20. 9:14

Megrendelt érdek írás egy bértolnoktól. Ennyi az értéke az egésznek.
A Tűzvonalban 105 jó ideig valami jobbat jelentett az átlagnál, mostanra nem hogy kiüresedett a lap, hanem már csak ahűbérúrának a szekerét tolja. A cikk az meg már hangvétele miatt is fércmű, stilusában pedig.....ja az nincs neki. Totál nem érdekel ezek után, hogy mit irnak ebben a szenylapban.
Avatar
Harley
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2254
Csatlakozott: 2002. aug. 10. 10:22

Hozzászólás Szerző: Harley » 2007. feb. 20. 7:39

A kiadó már jóval az új főszerkesztő megjelenése előtt bírt jócskán OKF-es megrendeléssel. Amúgy nem a kiadó készíti a tartalmat, valami furcsa megállapodás lehet a háttérben, mintha "bérbe" lenne adva a lap egy másik cégnek, legalábbis ez tűnik az impresszumból.
fireman
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2110
Csatlakozott: 2003. jan. 24. 20:17
Tartózkodási hely: Orosháza

Hozzászólás Szerző: fireman » 2007. feb. 20. 7:30

Igazad van Jani!

Sajnálatosnak találom, hogy Rendőrségi, Tűzoltósági és OKF-es vizsgálatok lezárása után még mindig 5 oldalon keresztül foglalkozik a Műegyetemi tűzzel úgy, hogy lényegében új információ nincs a cikkben.
Színvonal alattiságot mutatja, hogy a szerző megjelölése nélkül közöl cikket.

A legrosszabb, hogy elvesztette függetlenségét (Tűzvédelem /OKF/ szerkesztése is) és ez észrevehető is. Bár ez utólag nézve annak a következmény, hogy a tűzoltók igen kis része állt ki mellette (rendelte meg).

Nem volt elég a szakmai függetlenség, a gazdasági is fontos lett volna!
A kádárista állam felszámolása nélkül nem lehet igazi jövőképet, valódi alternatívát kínálni - sem jobboldalit, sem baloldalit. Mindaddig minden politikai szlogen csak fedőnév az állam fosztogatási lehetőségek kiaknázására.
Babarczi Eszter
Danka János
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2180
Csatlakozott: 2002. dec. 01. 17:49
Tartózkodási hely: Várpalota

Hozzászólás Szerző: Danka János » 2007. feb. 20. 7:15

Fontos a külcsín, de asszem egy újságnál fontosabb a belbecs.
Ergo: bele kell olvasni.
Én valamiért azt látom, hogy az újság és az FTP között háború van és erről szól a lap 70 %-a.
Ez már annyira nem tetszik...
Avatar
Harley
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2254
Csatlakozott: 2002. aug. 10. 10:22

Hozzászólás Szerző: Harley » 2007. feb. 19. 21:34

Megjött a Tűzvonalban 105 februári száma. Beleolvasás nélkül, csupán az átlapozásával egy elég dinamikus, jó elrendezésű és szerkesztésű lap tűnik ki.

Viszont sajnálatos, hogy február 19-én érkezik meg a februári szám. Az újságárusoknál már két hete lehet kapni.
Avatar
reménykedő
szikracsapkodó
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2006. jún. 07. 22:26

Segítséget kérnek a fővárosi tűzoltók

Hozzászólás Szerző: reménykedő » 2007. jan. 13. 22:22

Nagy Gábor levele az alábbi helyen olvasható, itt a Lánglovagok-on:
http://langlovagok.hu/tuzvonalban/lamperthlevel.shtml
Avatar
reménykedő
szikracsapkodó
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2006. jún. 07. 22:26

Egyetértek

Hozzászólás Szerző: reménykedő » 2007. jan. 13. 22:18

Egyetértek Nagy Gáborral az FTSZ elnökével, amikor kifogásolja a 105 Tűzvonal új lapigazgatójának sajtó-ámokfutását a műegyetemi tűzzel kapcsolatban.
Ehhez adalékként egy levelet adnék közre:

Samu Attilának
a „105 Tűzvonalban” lapigazgatójának!

Samu Úr!

Biztos vagyok benne, hogy nem lesz élő ember – civil, vagy tűzoltó – aki elismeréssel nyilatkozna az újságcikkéről, amelyben a műegyetemi, tragikus kimenetelű tűzzel foglalkozik. Amiatt, hogy cikkével hatalmas felháborodást és nagyon nagy fájdalmat okozott, Önnek és megbízóinak kell lelkiismeretükkel elszámolniuk.
Emiatt nem is írtam volna Önnek, de felháborodásomat kell kifejeznem azzal kapcsolatban, amit Ön, és az újság elkészítésében, kiadásában Önnel együttműködők műveltek az újság 2-3-ik oldalán látható fényképfelvétellel.
Ez a fotó, amely a tragédia után bejárta médiát, belőlem a tűzoltói teljesítmény nagyszerűsége iránti elismerést, a mérhetetlen fájdalommal, és megdöbbenéssel magukba roskadt bajtársak iránti megbecsülést és együttérzést váltotta ki.
Ön és kollégái erre a fényképre olyan szavakat szerkesztettek rá, amelyeket nem ismétlek, de ami miatt Önökkel és az általam nagyon kedvelt és támogatott újsággal is meg kell szakítanom sajnos minden kapcsolatot.
Budapest, 2007. január 13.
Mészáros József tűzoltó alezredes
Grófúr
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 1390
Csatlakozott: 2006. jan. 21. 17:15
Tartózkodási hely: 100ból 1

Hozzászólás Szerző: Grófúr » 2007. jan. 12. 21:41

nl írta:Lehet hogy elkalandoztam messzire, nem nagyon rémlik hogy értünk kiálltak volna valamikor is. Nyíltan.
:-? :-? :-? :-? :-?
Csak az ÉL igazán, aki másoknak is ÉL! /xakmondas/
nl
tűzokádó sárkány legszörnyűbb rémálma
Hozzászólások: 737
Csatlakozott: 2006. júl. 13. 13:19

Hozzászólás Szerző: nl » 2007. jan. 09. 21:33

Lehet hogy elkalandoztam messzire, nem nagyon rémlik hogy értünk kiálltak volna valamikor is. Nyíltan.
Grófúr
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 1390
Csatlakozott: 2006. jan. 21. 17:15
Tartózkodási hely: 100ból 1

Hozzászólás Szerző: Grófúr » 2007. jan. 09. 20:26

nl írta:Vajon nem kellene már a mi vezetőinknek, azonnali helyreigazítást/finoman fogalmazva/ kérnie?
Ámbár lehet hogy már meg tették, majd kiderűl.
Igazad van!!

De, Szerintem ez már nem a kérés időszaka!
Tényleg? nem látunk?
Ha a média sem támogat bennünket, hiszen a törvények sem, AKKOR ELVESZÜNK!!
Már több éve mondom, hogy mi Tűzoltók fogjuk meg a médiát, hiszen tudósít, felemel, és ismerteti a munkánkat!!

Eggyel kevesebb lehetőség. :fal:
Igaz a mondás: A kutya úgat a pénz. . . . :cry:
Csak az ÉL igazán, aki másoknak is ÉL! /xakmondas/
Válasz küldése