|
|
Pontos idő: 2018. ápr. 24. 9:16
|
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
Szerző |
Üzenet |
eszt
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 04. 15:29 |
|
tűzokádó sárkány legszörnyűbb rémálma |
 |
Csatlakozott: 2003. okt. 15. 14:07 Hozzászólások: 943 Tartózkodási hely: hátul
|
Ja, KisCsiga, gázpalack ügyben kérdezd Gyurmatesót! (Bocs, Bratyó!) 
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
eszt
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 04. 15:27 |
|
 |
|
Hűűű, de felpezsdült itten az élet, mióta nem voltam itt!  Azt sem tudom, hol kezdjem...
KisCSiga, mivel érdemeltem ki kedvességed? Lám, Te ilyen kedves vagy, én meg meg akarlak sütni...  szégyellem magam... De a betűknél tényleg jobb lenne, ha valami normálisnál maradnál, mert így  nehéz olvasni...
Köszönöm, hogy megédesíted az életemet!  Ja, és Faronnnak igaza van, ő ismer elég jól, tudja, hogy csak a szám nagy, nem kell túl komolyan venni, amit mondok! Úgyhogy ne aggódj, nem eszlek meg- csak megkóstollak...
DÖTE meg tényleg nem teszi nekem a szépet, csak próbál reagálni (nem is rosszul!) a csesztetéseimre. Mert hát azt tudok...
Na, nagyjából ennyi ebbe a topikba. Áron, emil megy, ha nem ma, akkor holnap mindenképpen! puszika Neked! 
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
DÖTE
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 04. 10:35 |
|
Szent Tömlő őrzője |
 |
Csatlakozott: 2002. aug. 12. 16:53 Hozzászólások: 1309 Tartózkodási hely: Budapest
|
KisCsiga!
Akkor kezdem az elején. Nagyon kérlek, hagyd abba ezt a szinezést, meg betű átméretezést, mert belefájdult a fejem amíg végig olvastam, és kezdek tőle ideges lenni!  Ha pedig egy DÖTE ideges annak beláthatatlan következményei lehetnek, barátnőm a megmondhatója.
Második: Esztnek nem a szépet teszem, mert ahhoz már öreg vagyok, van barátnőm és (bocs Kicsilány) nem az esetem. Tehát ezt a témát lezártnak tekintem.
Lakás kérdésem: nem ide tartozik de egy családi házban lakom a szüleimmel és nem a hátamon cipelem a hédert!
Három: ha te vagy az élet sója, téged kellett volna beleszórjunk a találkozón a pörköltbe és nem engem piszkálnának a só miatt.
Nagyjából ennyi!
Áron!
Eldöntötted már melyik hétvégn lesz a party?
Gyurma!
Akkor mi is a helyzet a palackkal? ujjad már meggyógyult?
Üdv!
DÖTE
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
faron1
|
Hozzászólás témája: Nem is tuom Elküldve: 2003. dec. 03. 23:22 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
Haéi!
KisCsiga:Ha megint ilyen bazi nagy betűkkel fogsz írni, nos akkor hmm hogyan is lenne jó hmm hmm vajon párolt csiga vagy valami hasonló.
Csiga merre van Batka manó??? 
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
gyurma
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 03. 19:39 |
|
 |
Csatlakozott: 2003. júl. 08. 10:29 Hozzászólások: 816 Tartózkodási hely: Kurd
|
Most akkor milyen menetes is a gázpalack..................................................?
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
KisCsiga
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 03. 18:59 |
|
Csatlakozott: 2003. nov. 21. 0:16 Hozzászólások: 528 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Sziasztok! :D
Szóval szépen sorjában válaszolok az általatok feltett és mintegy rám zúdított kérdésgörgetegre. Nagy sajnálattal :evil: (de közben jól szórakozva :P ) olvastam a publikációitokat a csigaevés és –pusztítás kategóriában.
Igen ismerem a kedves népdalt. :x De az gyerekmondóka, azaz még gyerekcipőben jár. Már alig várom, hogy az eszt :evil: felcsapjon költőnek és megírja (természetesen a segítségetekkel) a felnőtteknek szánt - csigahorror – verziót!
Jelentem nem éti , nem is vízi , hanem TÜZI (Kis)Csiga vagyok. (Na erre varjatok gombot! ) És még szeretném elmondani a témával kapcsolatban, hogy a házam építésénél első osztályú tűz- és biztonságtechnikai anyagokat használtam fel. A személy és vagyon védelem egyik részét a Rendőrségre és a MATÁVőr-höz (remélem láttátok a reklámját!?) van bekötve; a füst és tűzjelzőm a Tűzoltóknál csilingel! És sókár ellen – is – vagyok biztosítva. (A kiöntéssel se próbálkozzatok, mert…)
"KisCsiga, ha Te saját magadat tápláléknak titulálod, hogy várod el a többiektől, hogy másként gondoljanak Rád Még a végén tényleg megeszünk..."
Eszt csak neked mondom, hogy tápláléknak csupán azért tituláltam magam, mert ennivalóan édes – tüneményes, szenzációs, csodálatos… - vagyok, de csak NEKED! 8) A többiek meg sehogyan se gondoljanak rám! :?
És Kedves DÖTE! :evil:
Akkor beszéljünk a Te házadról! Tűz? Víz?… és ne csinálj úgy, mint akit besóztak! Nem kell mindig jópofizni itt a csajsziknak! Bizony ám!
Kedves eszt! 8)
Én vagyok az élet sója , aki megédesíti az életed! (Na jó, egye fene Ti is kaphattok a jóból! DE csak egy kicsit! Csigagyilkos banda… Ejnye-bejnye! Én szégyellem magam helyettetek!)
KisCsiga helyett ajánlhatnám az étlapra csemegeként a KicsiGesztenye – nevű finomságot! Az így télvíz idején kint a szabadban sütve, melegedve a tűznél majszolgatva a geszteket… Mmmmmmmmhhhhhhhhhhhhh……..!!!!!!!!!!!
Na jó csúszok is innen nem pazarlom rátok a tentát, megen a papirtot! :( (Mellesleg nem tudom, hogy belegondoltatok-e már, hogy kezek híján nekem mi munka megszerkeszteni egy ilyen /fenomenális/ levelet!?!?)
Legyetek jók!
További recepteket várok a KisCsiga NagySzakács-könyve topicba, avagy miként lehet elkészíteni a fórum látogatóit, pl: töltött DÖTE, párolt eszttel és a többi…!
Várom reagálásaitokat!
Üdv Mindenkinek!
KisCsiga 8)
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
faron1
|
Hozzászólás témája: nana Elküldve: 2003. dec. 03. 17:37 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
Hali all!
KisCsiga aki csúszótalpas :D :ne parázz az Esztertől csak a szája nagy, egyébként teljesen békés
Ha ez így megy fogok szerezni csigahúst a bulira.Persze szigorúan csak NagyCsigát.
Tényleg KisCsiga Te melyik fajtához tartozol?Mert mondjuk ha vízi vagy, akkor nem is vagy ehető.Ha éti akkor sokkal rosszabb a helyzet.
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
DÖTE
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 03. 14:49 |
|
Szent Tömlő őrzője |
 |
Csatlakozott: 2002. aug. 12. 16:53 Hozzászólások: 1309 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nem azt mondtad a bulin, hogy te nem tudsz főzni???
Közben meg jobbnál jobb receptekkel dobálózol!  (Bocs Kiscsiga!)
Üdv!
DÖTE
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
eszt
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 03. 14:40 |
|
 |
|
Hűűűűű, ez nagyon gonosz volt tőlem.... bocsi KisCsiga!
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
eszt
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 03. 14:36 |
|
 |
|
Hozok sót szívesen, de az majd csak a végén kell! ( bár az én sóm soha nem érhet fel a Te sódhoz!  )
Előbb fel kell(ene) gyújtani a házát KisCsigának (remélem ezt olvasva nem fog megharagudni rám...), és mikor már jó ropogósra megsült, akkor kell csak a só. Hát nem ismered a dalt??? (Csigabiga, gyere ki, ég a házad...) 
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
DÖTE
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 03. 13:19 |
|
Szent Tömlő őrzője |
 |
|
Eszt!
Akkor te hozod a sót, amivel kicsalogatjuk a házából!
Üdv!
DÖTE
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
eszt
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 03. 11:51 |
|
 |
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
DÖTE
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 02. 16:22 |
|
Szent Tömlő őrzője |
 |
|
A csigákat megeszik, ugye?  Hogy a régi klasszikus filmcímet idézzem!
Mikor megyünk már a Kab-hegyre?
Üdv!
DÖTE
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
eszt
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 02. 15:42 |
|
 |
|
KisCsiga, jössz Kabhegyre?
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
eszt
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 02. 11:06 |
|
 |
|
Kedves Csiguci! Félreértések tisztázása végett: nem a csigák nélkül vagyok meg, hanem az ízük nélkül! ( Ezt remélem értékeled!  ) Egyébként nagyon szeretem a csigákat! 
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
KisCsiga
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 01. 17:52 |
|
Csatlakozott: 2003. nov. 21. 0:16 Hozzászólások: 528 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Sziasztok!
Előítéletek? :( Igen, nagyon helyes!!! :) Az ízével ne is szimpatizáljatok  (finom nem vagyok, de annál kedvesebb…  ), de azért a lányok életéből nem feltétlenül szeretnék kimaradni!
Kedves eszt!
Csupán azért vagy meg a csigák nélkül, mert még nem ismersz…!
De, ha egyszer a Lánglovagok összejönnek  , akkor lesz ott  találkozó! Csuhhéjjj! :P
Üdv: KisCsiga 8)
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
eszt
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 01. 15:43 |
|
 |
|
No, Te már megint itt lógsz?  Nincs még egy hely, ahol dolgozol? Ott én is szívesen dolgoznék!
Én nem ettem még csigát, de valahogy nem bánnám, ha ez kimaradna az életemből. Szóval megvagyok nélküle. Lehet, hogy finom, de hát azok a fránya előítéletek...
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
DÖTE
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 01. 15:27 |
|
Szent Tömlő őrzője |
 |
|
Mért mi bajotok a csiga pörkölttel? Egyszer ettem. Olyan az íze mint a zúzapörköltnek. Csak ne mondták volna meg mit ettem!
Üdv!
DÖTE
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
eszt
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. dec. 01. 15:19 |
|
 |
|
KisCsiga, tőlem nem kell félned, nem szeretem a csigát semmiféle étel formájában!  Gyurmabácsi, kíváncsi lennék, vajon tényleg megennél- e egy nagy tál csigapörköltet, vagy csak a szád nagy... 
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
KisCsiga
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. nov. 29. 15:22 |
|
|
Sziasztok!
Jelentem, tudtam a „SÓ”-ról is az ott történtekre utalást is vettem…! :?
De faron1 a megevésemre tett utalásának hatása alatt írtam a francia konyha gyöngyszeméről, Rólam. De úgy már – pörkölt és egyéb étel formájában – nem érzem jól magam… :(
Üdv: KisCsiga 
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
gyurma
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. nov. 29. 15:06 |
|
 |
Csatlakozott: 2003. júl. 08. 10:29 Hozzászólások: 816 Tartózkodási hely: Kurd
|
Szia Kiscsiga!
Te sajnos nem igazán értheted, hogy miért ez a topic címe. Szerintem ilyen csigafőzési hátsó szándék biztos nincs benne. Ennek a topicnak más a feledata. Napra pontosan két hete volt egy Qrva nagy SÓ(így csupa nagybetűvel) Dunaföldváron, és ott sok minden történt. Volt ott útszóró só, gázpalack csavarjának jobb felé letekerése, kólaivás és egyebek. Hát ezt jelenti ez a topic. Amúgy az egyik kedvencem a csigapörkölt.
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
KisCsiga
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. nov. 29. 13:49 |
|
|
Sziasztok!
"Milyen menetes is az a bizonyos gázpalack?"  – szól a topic címe.
Erre itt KisCsigákból akarnak holmi – szadizmusnak  – gasztronómiai, vagy energiapótlási... :evil: szándékkal ételkülönlegességet készíteni.  Mondjuk a magamfajta KisCsigából jól lakna egy nagyobb és éhesebb csapat…
DE megkérem a kollégákat ne fantáziáljanak az én és rokonaim elfogyasztásáról!  (  Vigyázzatok, mert egy Btk. változtatás és ez lesz ám az igazi bűncselekmény… KisCsiga-védelmi törvény… :? )
Tényleg, ha már itt tartunk...!  Milyen menetes...???
Üdv: KisCsiga 8)
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
eszt
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2003. nov. 29. 12:25 |
|
 |