Emlékfutás

Munkaidő, fizetések, pótlékok, szakszervezet...
Itt lehet tépni egymás idegeit is.
Válasz küldése
Avatar
Pozsárka
tűzokádó sárkány legszörnyűbb rémálma
Hozzászólások: 586
Csatlakozott: 2003. júl. 09. 15:28
Tartózkodási hely: Pécs HÖT

Hozzászólás Szerző: Pozsárka » 2004. szept. 24. 17:10

Kedves Pumpa!

Töprengek egy ideje azon, hogy miért Gyemant írásának utolsó mondata késztetett reagálsra?

Ha megtisztelnél vele szívesen olvasnám véleményed a tudósítás lényegi részéről is...

Üdvözlettel: HP
pumpa
csizmás kandúr
Hozzászólások: 213
Csatlakozott: 2004. feb. 25. 17:03

Hozzászólás Szerző: pumpa » 2004. szept. 17. 12:29

Hi!

Érdekes és tanulságos amit írtatok "futás" ügyben.

A pk-knak meg nem vagyok fogadott prókátora, de azért ne légy túl mínuszosan elfogult velük.
Ők nagyon kevés kivétellel túl vannak a 40-en, sőt, nagyobb részük az 50-en. (ez ugyi nem érdem, hanam adottság :lol: :lol: az ő kárukra)
Ha a mozgáshiányukkal és a ser fogyasztással arányos hasizmot is figyelembe vesszük, hát általánosan nem mondhatók karcsúnak sem! 8) :lol: :lol: .
Szóval nem meglepő az a "tolongás" ahogy tülekedtek a részvételért! :satani:

Igaz, ez általában is igaz a magyar tűzolotóra ebben a korosztályban. A puhossághoz nem kell pk-nak lenni! :cry: :hanyinger:
fireman
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2110
Csatlakozott: 2003. jan. 24. 21:17
Tartózkodási hely: Orosháza

Hozzászólás Szerző: fireman » 2004. szept. 16. 7:34

Futottam volna, bár a sokkal rövidebb távokat részesítem előnyben. Szertől a tűzig és vissza. Sajnos szolgálatban voltam. Az öntömjénezést szívből utálom, de a FDNY pk előadását szívesen meghallgattam volna.
Úgy gondolom, hogy egy szabadon választott eseményen nem kötelező mindenkit meghallgatni.
Érdekes, hogy amerikában is vannak speciális kat.véd szervezetek mégsem Őróluk hallunk.
gyemant
pernyekergető
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2004. szept. 07. 3:47

Emlékfutás

Hozzászólás Szerző: gyemant » 2004. szept. 15. 19:44

:evil: Előre is leszögezem, hogy tisztelem az amerikai tűzoltók teljesítményét 2001. 09. 11.-én. Engem, ami igazán zavar az a katasztrófa szakemberek tevékenysége az emlékfutáson. Reggel gyülekezünk, elhangoznak a beszédek stb. ez még nem volt baj, csak ami ezt követe. Futottunk, ki gyorsan ki lassabban, aki lemaradt a mezőnytől azt szinte egyből felvették a buszra. Pedig futottak volna még, persze a ritmusból kiestek egyből. Nem az volt a lényeg, hogy kellemesen fussunk amenyitt akarunk, hanem az, hogy minél előbb érjünk Kecskemétre. Megérkezünk fáradtan, éhesen, ismételten beszédek hada! Minden katasztrófás kitett magáért: ékesen dicsérték magukat, egymást! Egész végig az volt az érzésem, hogy nem is a futás, az emlékezés volt a lényeg, hanem, hogy bizonyítsák megint ők legjobbak-legügyesebbek. Közben azért kiderült egy-két dolog, pl.: elég kis százalékuk futott köztünk. Szokásos bukott katonatisztek hada volt az egész.(hogyan lehet felfele bukni?) Amikor megunták egymás hangját, akkor átadták a szót az amerikai kollegának. Szegény nem tudta mi folyik körülőte. A ceremónia befejezése volt a legjobb!
Katasztrófa szakik emlékérmet osztottak egymásnak Brezsnyevi csokokal. Kapott ott mindenki csókot, érmet. Persze a futok, nem kaptak (igaz énekem csók csak a barátnőmtől kell) Ez a műsor olyan másfélóra volt, mi néztük őket, mint a birkák.
Egyéb észrevétel: az étel olyan 20 embernek lett volna elég mi meg voltunk olyan 200-an. A beszédek tartalmáról nem szólók, mert az émelyítő volt.

Tanússág: Jövőre egyedül otthon futok saját magam szórakoztatása véget
.
Ui.: Beszélt hozzánk, egy Amerikába szakadt honfitársuk is! Zsebredugott kézzel beszélt hozzánk, amivel nagyon megtisztelt minket.

Pozitívum: A kiskunfélegyházi Tűo. pk is futott köztünk. Nem sok pk.-t ismerek, de ez ritka dolog Magyarországon. (futás persze) :evil: :evil: :evil:
Válasz küldése