Nyugdíj

Munkaidő, fizetések, pótlékok, szakszervezet...
Itt lehet tépni egymás idegeit is.
Válasz küldése
Almera
lángterelgető
Hozzászólások: 199
Csatlakozott: 2003. ápr. 15. 8:58

Hozzászólás Szerző: Almera » 2007. nov. 25. 20:35

Krampusz!
Roppant erős csávó vagy, jól megmondtad.
Igaz hogy a színvonalban ennél lejjebb nehéz menni, írtál te már ennél kicsit szellemesebb írást is.
Az a bajod sokadmagaddal, hogy az elmúlt évtizedek agymosása a régi jó proletárgondolkodást verte belétek. Mindenki gyanús aki tanultabb nálatok, netán többet keres, időnként nyakkendőt visel stb.nem böfög, nem fingik s nem baszásról beszélget.

Még mielőtt feljajdulsz közlöm, tűzoltó vagyok és nem tiszt! Amúgy nem tudom mikor dolgozol az olyanok helyett, gondolom kétnaponta tervek garmadáját szakvéleményezed a megelőzősök helyett..stb.
Tudom hogy milyen a 24 órás szolgálat, hisz majd két évtizede csinálom.
Big Gabinak írom hogy igenis lehet pénzért 20-30 -40 %-os rokkantságot "venni". igenis kutya baja a 37-40 éves kollégáimnak
ami nem baj, csak megkérdőjelezem a hivatásszeretetüket s nem tudom miért jöttek ide 25-34 éves korukban.
Ne keverjük össze a végzett munkát, mert én is szeretek dolozni, s nem tudom mit lehet tenni 40 évesen rokkantnyugdíjasként. Napszámba menni, bújkálni az ellenőrök elől, évtizedekig hamis adóbevallást készíteni????
Krampusz!
Ha még kiváló irodalmi stílusodban véleményt kívánsz formálni gondolkozz, ne rombold le azt a képet magadról amit egyesek értékelnek is!
A moderátornak:
Ha Krampusz rólam írt szellentése az oldalon maradhat, akkor az minősíti a fórumot is!
krampusz
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 4362
Csatlakozott: 2003. szept. 13. 4:36
Tartózkodási hely: bp
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: krampusz » 2007. nov. 25. 15:43

No és az sem utolsó, te orális szolgáltatást végző csupor, hogy te kétszer akkora fizetéssel teszed el az ügyfelek "háláját", mi meg a feléért dogozunk, sokszor helyetted is! Mondd csak: a hálapénz után is fizeted a járulékot, adót?

Szerintem vájkálj tovább a saját szülőcsatornádban tovább és csinálj magadnak kistestvért! Ez való neked, nem az életveszély!

És még egy utolsó dolog: én vállalom a nevem! És te, kispatkány?
"Nincs jog, csak hatalom" Raymond E Feist

"Éljen a demokrácia! Éljen a Köztársaság!"

1 "Kádár-Huszár" Ezred
konaj
szikracsapkodó
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2007. nov. 23. 21:31

Hozzászólás Szerző: konaj » 2007. nov. 25. 15:22

Üdvözlet! // Almera //
Én csak annyit kérdeznék almerától, hogy neki mennyi a havi nettó bére? Mivel egy 8-10 éve vonulós tüó-nak havi 94-97 ezer Ft között mozog. Sokan nem hiszik el amikor kérdezik és ezt az összeget kimondja az ember. Azt mondják, hogy ez nevetséges ezért a munkáért. Fórumozók! Lehet ,hogy almerának le kellene írni hogyan is zajlik egy 24 órás szolgálat ha nincs esetleg semmilyen esemény.
Rémálom...
lángterelgető
Hozzászólások: 160
Csatlakozott: 2007. jún. 20. 0:16

Hozzászólás Szerző: Rémálom... » 2007. nov. 25. 11:08

ez igy igaz. nem csak a tüoknál, mindenhol. nyugdij szempontjából elhanyagolható, hogy valakinek mi volt anno a tanult szakmája. attól kezdve, hogy felvették a tüzoltósághoz, ez okafogyottá válik. tüzoltó, ez a munkája, ezért kapja a fizetését, és ha nyugállományba vonul, ez alapján számitják ki a nyugdijat, és nem ugy, hogy egyszer, valamikor mi volt a végzettsége.
ha egy dipolomás nem tud elhelyezkedni csak eladóként, akkor a nyugdiját nem az alpján fogják megállapitani, hogy diplomás.

ezen tulmenően örülök, hogy ilyen szép nyugdijat sikerült elérni, és nem azon kell törpölni sok-sok ledolgozott év után, hogy hó végén melyik ingyen konyhára menjen egy tál meleg ételért. bár mindenki hasonló ellátást kapna nyugdijas éveire.
én nem sajnálom. Almera.... és Te??????????????????????
Gini
Big Gabi
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 3482
Csatlakozott: 2004. okt. 21. 19:28

Hozzászólás Szerző: Big Gabi » 2007. nov. 25. 10:45

Almera !

Te írtad:

"Maradjunk annyiban / ezek tények!/ hogy a most nyugdíjbavonulók döntő többsége 37-40 éves és 120-150 ezer ft nyugdíjat fognak kapni.
Ja és kutya bajuk természetesen.
Almera
Megismétlem, mert tudom!
Kutya bajuk, max annyi, mint más hasonló korúnak!
Almera
ui.:
a tények makacs dolgok!"


Vádolsz tűzoltót és orvost, azt állítod, hogy egészségesen mennek rokkantsági nyugdíjba!
Ezt bízonyitani kellene! Ki csal, a tűzoltó vagy az orvos, esetleg mindketten?


Te írtad:

"Ja és még annyit, hogy a bő egy évben amíg táppénzen voltak /teljes fizetésért természetesen/ gépkocsivezetőként, stb,stb mindennap dolgoztak ill. dolgoznak!"

Ez parancsnoki ellenőrzés kérdése, ha a pk. ezt megállapította, akkor mit tett ellene?

Te írtad:

"Rémálom!
olvasd el mégegyszer amit írtam! lassan hogy értsd! Tényekről írtam, nem empátiáról stb.
De ha már itt tartunk, akkor tudd azt is hogy a sok táppénzen lévő miatt kb. egy harmaddal kisebb a napi létszám is, ha bajba kerülsz, ennyivel kevesebben dolgoznak a mentéseden s így az bizony tovább tart."


Félrevezető állítás és egyben hazugság, nem ártana ha a szolgálatszervezés szabályait tanulmányoznád.

Te írtad:

"T. Gabi!
Cáfold a 170.000-és nyugdíjat légyszi..
Ezt a volt kolléga kézhezkapja!
Almera"


Nincs mit cáfolnom,igen létező valóság a 170 000 Ft, de Természetesen nem vagyok irigy, de mulatságos egy bolti eladó végzettséggel x év tüó szolgálat után 170.000.-Ft nyugdíjjal sétálgatni,…”( Te írtad)

Ismételten, a tűzoltóság kötelékéből hivatásos állományúként,nem a mérnök; tanár; közgazdász; asztalos; kőműves vagy bolti előadó vonulhat 25 év szolgálat után nyugdíjba, hanem a TŰZOLTÓ!
A baj esetén ismerszik meg az ember, akkor ér véget a szerepjátszás és kiderül, hogy ki milyen is valójában.
krampusz
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 4362
Csatlakozott: 2003. szept. 13. 4:36
Tartózkodási hely: bp
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: krampusz » 2007. nov. 25. 1:36

Az Almera nevű rágcsálónak:

37 évesen nem valószínű, hogy 170 lenne a nyugdíj. Esetleg akkor, ha komolyabb jubileumi jutalmat kapott. Abból meg mindent levonnak. Vagyis fizetett érte. Teljes nyugellátást meg akkor kap, ha szolgálatra alkalmatlanná vált. De ez benne van a törvényben. És az alkalmatlanságnak OKA van!

Mondjuk a 25 év alatt elkopott, nem úgy, mint te az irodában. A könyöködön lévő bőrkeményedés, amit az íróasztal okozott, vagy a teniszkönyök, amit a borítékok átvételénél szereztél, nem igazán betegség, főleg nem tűzoltóbetegség. Talán vonulnod kellene, vagy arra meg gyáva vagy? Pedig az életed kockáztatására is felesküdtél, nem csak a fizetésedre. De a tűzoltó egyenruhában páváskodni, azt igen! Dolgozni nem!

El lehet még menni nyugdíjba közös megegyezéssel is, csak hát akkor a kiszámított pénz FELÉT kapja az illető a korhatár eléréséig. Ezt is irigyled? Nos, ha te vagy a Pk, akkor te vagy a f@szkalap, mert elengedted.

Nem te vagy a Pk? Akkor, kiscsupor, most a saját parancsnokod döntését kérdőjelezed meg. Csak nehogy ő is olvassa a dumáidat, mert akkor hiába volt a sok nyalás… Egészen a meleg sz@rig

Bánt az alacsonyabb végzettségű tűzoltó léte? Pedig nyírja a füvet, ami nem a dolga, őrszolgálatot teljesít, hogy a hozzád érkező ügyfelek megtaláljanak, takarítja a laktanyát utánad is, hogy az intelligens kis kacsód le ne törjön, kifesti az irodádat, meg az életét kockáztatja, amit te nem. Te pedig a magas végzetségeddel a dupláját keresed, mindent a segged alá raknak. És nyilván nem ordibálsz a korrupcióról, ha az ügyféllel négy-szem között vagy… Hol a boríték?

Tüzet oltani gyáva vagy, mentális problémáid vannak, nem ismered a törvényt sem.

NEM VAGY MÉLTÓ A TŰZOLTÓ NÉVRE, NEM VAGY MÉLTÓ AZ EGYENRUHÁRA!
"Nincs jog, csak hatalom" Raymond E Feist

"Éljen a demokrácia! Éljen a Köztársaság!"

1 "Kádár-Huszár" Ezred
krampusz
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 4362
Csatlakozott: 2003. szept. 13. 4:36
Tartózkodási hely: bp
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: krampusz » 2007. nov. 25. 0:28

Almera, most pár pillanatig ne túrd a cserpákod! Inkább olvass, ha egyáltalán megtanultál.

A szolgálati nyugdíj182. § (1) A hivatásos állomány tagja szolgálati nyugdíjra jogosult 25 év tényleges szolgálati viszonyban eltöltött szolgálati idő után.(2) A hivatásos állomány tagja szolgálati nyugdíjra jogosult 25 év tényleges szolgálati viszonyban eltöltött szolgálati idő előtt is, ha a hivatásos szolgálat 52. §-ban meghatározott felső korhatárának elérésekor tényleges szolgálati viszonyban legalább 10 évet eltöltött, és rendelkezik a társadalombiztosítási szabályok szerint számított 25 év szolgálati idővel.(3) A szolgálati nyugdíjat teljes összegében kell folyósítani, ha a szolgálati viszony a felső korhatár elérésekor szűnt meg.(4) A felső korhatár elérése előtt is teljes összegben kell folyósítani a szolgálati nyugdíjat, ha a hivatásos állomány tagjaa) 25 év tényleges szolgálati viszonyban töltött idővel rendelkezik és szolgálati viszonya a törvény 56. §-a (1) bekezdésének a)–d) pontja, 56. §-a (2) bekezdésének c) pontja, illetőleg egészségi, pszichikai, fizikai alkalmatlanság miatt szűnt meg,b) 25 év tényleges szolgálati viszonyban eltöltött idővel rendelkezik, és szolgálati viszonya megszűnésekor az 50. életévét már betöltötte, vagy munkaképességének csökkenése az 50%-ot elérte, de nem rokkant.(5) Ha a hivatásos állomány 25 év szolgálati viszonyban eltöltött idővel rendelkező tagjának a szolgálati viszonyát az 50. életéve betöltése előtt közös megegyezéssel szüntetik meg, részére a szolgálati nyugdíj 50%-a folyósítható az 50. életéve betöltéséig, illetve munkaképessége csökkenése 50%-os mértékének eléréséig. Ettől kezdve a szolgálati nyugdíjat a (4) bekezdés b) pontja szerint kell folyósítani.(6) A miniszter a szolgálati érdemekre, illetve a szociális helyzetre figyelemmel, az (5) bekezdés esetében az érintett javára eltérést engedélyezhet.(7) Nem folyósítható a felső korhatár betöltése vagy megrokkanása előtt a szolgálati nyugdíj annak, akit hivatásos szolgálattal összefüggő kifogásolható életvitele miatti alkalmatlansága, továbbá méltatlanná válása miatt felmentettek, vagy akinek a szolgálati viszonya az 53. § b), e), f) pontja, illetve az 59. § (1) bekezdésének d) pontja alapján szűnt meg.(8) A hivatásos állomány azon tagjának, aki a szolgálati nyugdíjra jogosultsághoz szükséges, az (1) bekezdésében meghatározott 25 év tényleges szolgálati időt megszerzi, a szolgálati nyugdíja összegét – annak folyósítása nélkül 6 hónapon belül – hivatalból meg kell állapítani.(9) A szolgálati nyugdíj összegének megállapítása alapján a hivatásos állományú nem minősül nyugdíjasnak.(10) Ha a hivatásos állomány tagja szolgálati nyugdíjának (8) bekezdés szerinti rögzítését követően legalább 365 naptári napra szolgálati időt szerez, a szolgálati viszonyának megszüntetésekor kiszámított szolgálati nyugdíj helyett – amennyiben ez számára kedvezőbb – választhatja az (1) bekezdés szerint rögzített nyugdíjának az évenkénti emelésekkel növelt összegét.183. § (1) A szolgálati nyugdíj összegét a szolgálati viszony megszűnését közvetlenül megelőző 365 nap (szökőév esetén 366 nap) alatt a szolgálati viszony keretében elért illetménynek és illetmény jellegű juttatásoknak a számított személyi jövedelemadóval csökkentett összege havi átlaga alapján kell megállapítani.(2) Az (1) bekezdésben meghatározott összeg kiszámításánál alkalmazni kell a társadalombiztosítási jogszabályokban az öregségi nyugdíj megállapításánál előírt korlátozásokat.(3) A repüléstől egészségi okból véglegesen eltiltott repülőhajózó nyugdíját a szolgálati viszonyának megszűnésekor a vele azonos rendfokozatú, beosztású és minősítésű repülőhajózó illetményének és illetmény jellegű juttatásainak alapulvételével kell az (1) bekezdés szerint megállapítani, ha ez számára kedvezőbb.(4) Az (1) és (3) bekezdésben említett illetményen és illetmény jellegű juttatáson az alapilletményt, az illetménykiegészítést, az illetménypótlékot, a külön juttatást és a jutalmat kell érteni.184. § A szolgálati nyugdíj összege a társadalombiztosítás szempontjából figyelembe vehető szolgálati idő tartamától és a 183. § (1) bekezdése alapján számított illetmény és illetmény jellegű juttatások havi átlagától függ. Ezek figyelembevételével a szolgálati nyugdíj összege:-----------------------Szolgálati Havi átlag- idő/év kereset %-a----------------------- 25 65,0 26 66,0 27 67,5 28 69,0 29 70,5 30 72,0 31 73,5 32 75,0 33 76,5 34 78,0 35 79,5 36 81,037 és ennél több 83,0
"Nincs jog, csak hatalom" Raymond E Feist

"Éljen a demokrácia! Éljen a Köztársaság!"

1 "Kádár-Huszár" Ezred
krampusz
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 4362
Csatlakozott: 2003. szept. 13. 4:36
Tartózkodási hely: bp
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: krampusz » 2007. nov. 25. 0:14

Almera!

Most már jobb lenne csendben maradni! Olvasd el a HSZT-t. Mondjuk a szolgálat megszűnésének eseteit. Egyáltalán tudod mi az??

Hazug vagy és kész, meg még őstermelő!

Ha ESETLEG hivatásos lennél, azonnak szerelj le, mert még a törvényt sem ismered! Úgyhogy qssolj!
"Nincs jog, csak hatalom" Raymond E Feist

"Éljen a demokrácia! Éljen a Köztársaság!"

1 "Kádár-Huszár" Ezred
Avatar
Leoka
kapacsmester
Hozzászólások: 262
Csatlakozott: 2007. máj. 16. 11:47
Skype: leoka73
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Leoka » 2007. nov. 24. 23:07

Kedves Almera!

Nem tudom, hogy csak az irigység beszél belőled, vagy mi a tényleges problémád azzal, hogy valaki ennyi nyugdíjat kap. Megérdemli, megdolgozott érte!!! Sok más emberrel ellentétben!
Ez szintén magánvélemény, mielőtt bárki nekem esik ismét.
Leóka :)

„Magányos dolog lesz a halál, de nem lehet sokkal magányosabb, mint az élet..."-J. D. Vinge
pk.ordittató
csizmás kandúr
Hozzászólások: 237
Csatlakozott: 2007. nov. 24. 22:38

Hozzászólás Szerző: pk.ordittató » 2007. nov. 24. 23:01

Egy volt kollégám 1 évig élvezte a nyugdijját.Egy hónapja temettük el.Még nem vot 50 éves.
Avatar
Petikeeeee
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2107
Csatlakozott: 2005. nov. 19. 22:31

Hozzászólás Szerző: Petikeeeee » 2007. nov. 24. 22:45

Ne haragudj,és akkor most hova szarjak???

(2. Miért nem lettél tűzoltó,ha ez ennyire zsír?)
Almera
lángterelgető
Hozzászólások: 199
Csatlakozott: 2003. ápr. 15. 8:58

Hozzászólás Szerző: Almera » 2007. nov. 24. 20:59

T. Gabi!
Cáfold a 170.000-és nyugdíjat légyszi..
Ezt a volt kolléga kézhezkapja!
Almera
Big Gabi
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 3482
Csatlakozott: 2004. okt. 21. 19:28

Hozzászólás Szerző: Big Gabi » 2007. nov. 24. 19:16

Almera!

"Maradjunk annyiban / ezek tények!/ hogy a most nyugdíjbavonulók döntő többsége 37-40 éves és 120-150 ezer ft nyugdíjat fognak kapni."

Igen, a tények azok makacs dolgok!

Amit Te ténynek nevezel hazugság a nyugdíj összegére vonatkoztatva, de írhatom azt is a ténynek nem felel meg, és csak megjegyzésként, 50 év alatt a megállapított nyugdíj felét kapja az érintett személy.

„Természetesen nem vagyok irigy, de mulatságos egy bolti eladó végzettséggel x év tüó szolgálat után 170.000.-Ft nyugdíjjal sétálgatni,…”

Nem a bolti előadó ment nyugdíjba, hanem a TŰZOLTÓ!
A baj esetén ismerszik meg az ember, akkor ér véget a szerepjátszás és kiderül, hogy ki milyen is valójában.
Avatar
TRUCKMAN
tűzokádó sárkány legszörnyűbb rémálma
Hozzászólások: 888
Csatlakozott: 2006. dec. 08. 17:06
Tartózkodási hely: Cegléd
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRUCKMAN » 2007. nov. 24. 18:12

..kissé kitértünk tényleg elnézést! 8-)
"Azzal, hogy siet, perceket nyerhet, de mindent elveszíthet!"
Avatar
Gabócza
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 1019
Csatlakozott: 2007. júl. 26. 6:59
Tartózkodási hely: Budapest

Hozzászólás Szerző: Gabócza » 2007. nov. 24. 16:32

Javaslom nyissunk egy ilyen topicot is! :-D
Ma úgy látszik mindneki kötekedő hangulatban van! Valaki azt írta a múltkor, hogy lehetünk eltérő véleményen, hiszen nem vagyunk egyformák! Lehet konstruktívan társalogni, ha elég felnőttek vagyunk ahhoz, hogy mellőzük egymás sértegetését! :???:
De eléggé felnőttek vagyunk-e? Úgy látom itt vannak még hiányosságok! :-(
" A mosoly olyan, mint sötét ablakban a gyertyaláng. A lélek jelzi vele, hogy otthon van."
dobogofire
tűzokádó sárkány legszörnyűbb rémálma
Hozzászólások: 623
Csatlakozott: 2007. jan. 22. 12:47

Hozzászólás Szerző: dobogofire » 2007. nov. 24. 14:15

A kérdés jogos!
Ez a fórum bizony nem az a fórum.
Ha csak nem szándékosan akarjátok az alaptémáról a figyelmet elterelni.
Ne itt cívódjatok! Jó?!?!? :-D
silverfox
szikracsapkodó
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2006. jan. 04. 19:51

Hozzászólás Szerző: silverfox » 2007. nov. 24. 11:43

Ez most a nyugdíj topik vagy a "miért is utállak" ?
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.
Voltaire
Avatar
TRUCKMAN
tűzokádó sárkány legszörnyűbb rémálma
Hozzászólások: 888
Csatlakozott: 2006. dec. 08. 17:06
Tartózkodási hely: Cegléd
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRUCKMAN » 2007. nov. 24. 11:19

konaj írta:Truckman!
Viszavonom az bocsánatkérésem! Tényleg igazam lehetett az elözőő néhány hozzászólásomban. Sőt!!
Amit ALMERA-nak akartál írni igazándiból? Te hülyének nézel engem/minket :-? Húzódj le inkább az úttsetről, és nyújtózz 1 nagyot Fórumtárs! :mad:
"Azzal, hogy siet, perceket nyerhet, de mindent elveszíthet!"
konaj
szikracsapkodó
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2007. nov. 23. 21:31

Hozzászólás Szerző: konaj » 2007. nov. 24. 10:42

Truckman!
Viszavonom az bocsánatkérésem! Tényleg igazam lehetett az elözőő néhány hozzászólásomban. Sőt!!
konaj
szikracsapkodó
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2007. nov. 23. 21:31

Hozzászólás Szerző: konaj » 2007. nov. 24. 10:36

Azt viszont nagyon rühelem ami elég sűrűn fordol elő, hogy némelyik kamionos a belsőből a külsőbe kanyarodik a kereszteződésben!! Mrt neki ugye a belsőben van a helye alapból. Gondolja Ő!!
konaj
szikracsapkodó
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2007. nov. 23. 21:31

Hozzászólás Szerző: konaj » 2007. nov. 24. 10:34

TRUCKMAN írta:Konaj írta:

"...te ökörségeid miatt már muszály volt pár szóval megnyilvánulnom..."


Én nem tartom ökörségnek őket. Akik ált. ökörségnek vélik valamennyit, az egy élő halott közúton! De mind1.... [-(

Ui: Hm... Elég lett volna csak az igazat írnod, ehelyett a pc-s blablaság helyett. :???:
:-D :-D :-D :-D :-) :-) :-) :-) :-P :-P :-P :-P :-P :-D :-D :-D :-D :-D Azt gondolsz és hiszel amit csak akarsz!!!
Avatar
TRUCKMAN
tűzokádó sárkány legszörnyűbb rémálma
Hozzászólások: 888
Csatlakozott: 2006. dec. 08. 17:06
Tartózkodási hely: Cegléd
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRUCKMAN » 2007. nov. 24. 10:21

Konaj írta:

"...te ökörségeid miatt már muszály volt pár szóval megnyilvánulnom..."


Én nem tartom ökörségnek őket. Akik ált. ökörségnek vélik valamennyit, az egy élő halott közúton! De mind1.... [-(

Ui: Hm... Elég lett volna csak az igazat írnod, ehelyett a pc-s blablaság helyett. :???:
"Azzal, hogy siet, perceket nyerhet, de mindent elveszíthet!"
konaj
szikracsapkodó
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2007. nov. 23. 21:31

Hozzászólás Szerző: konaj » 2007. nov. 24. 10:18

konaj írta:
TRUCKMAN írta:KONAJ?

Elnézted kqrvára a hozzám fűzött hozzászólásodat!
1 napos léttedre, nem valami jó az ítélőképességed!

Az úton is ilyen elhamarkodott vagy? Fórumtárs?
További jó Fórumozást itt!
8-)
Trucki! Abban igazad van, hogy 1 napja regisztráltam magam! Viszont a fórumot napi szinten még csak 3és fél éve követem. Cak a te ökörségeid miatt már muszály volt pár szóval megnyilvánulnom! Bocsáss meg ha esetleg megbántottalak nem ez volt a szándékom, bár nem bánnám :-D ! Csak véleményt alkottam! Kellemes napot!! Ja, nem fórumtársat hanem fórumtársak írtam. Nem rád gondoltam hanem a többiekre!!
Fórumozók!
Elnézést kérek TRUCKMANTÓL mivel nem neki szántam az utolsó két három hozzászólásomat. Hanem ALMERÁNAK!!! Valami gond van a gépemmel de már talán orvosolták! Mégegyszer TRUCKMANTÓL elnézést!!! KONAJ
konaj
szikracsapkodó
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2007. nov. 23. 21:31

Hozzászólás Szerző: konaj » 2007. nov. 24. 10:12

TRUCKMAN írta:KONAJ?

Elnézted kqrvára a hozzám fűzött hozzászólásodat!
1 napos léttedre, nem valami jó az ítélőképességed!

Az úton is ilyen elhamarkodott vagy? Fórumtárs?
További jó Fórumozást itt!
8-)
Trucki! Abban igazad van, hogy 1 napja regisztráltam magam! Viszont a fórumot napi szinten még csak 3és fél éve követem. Cak a te ökörségeid miatt már muszály volt pár szóval megnyilvánulnom! Bocsáss meg ha esetleg megbántottalak nem ez volt a szándékom, bár nem bánnám :-D ! Csak véleményt alkottam! Kellemes napot!! Ja, nem fórumtársat hanem fórumtársak írtam. Nem rád gondoltam hanem a többiekre!!
Avatar
TRUCKMAN
tűzokádó sárkány legszörnyűbb rémálma
Hozzászólások: 888
Csatlakozott: 2006. dec. 08. 17:06
Tartózkodási hely: Cegléd
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRUCKMAN » 2007. nov. 24. 9:59

KONAJ?

Elnézted kqrvára a hozzám fűzött hozzászólásodat!
1 napos léttedre, nem valami jó az ítélőképességed!

Az úton is ilyen elhamarkodott vagy? Fórumtárs?
További jó Fórumozást itt!
8-)
"Azzal, hogy siet, perceket nyerhet, de mindent elveszíthet!"
Válasz küldése