Programozót keresünk

Észrevételeket, javaslatokat várunk a honlappal kapcsolatban. Itt lehet kérdezni a szerkesztőket is.
Válasz küldése
Avatar
Lánglovagok
Szerkesztő
Hozzászólások: 5940
Csatlakozott: 2002. aug. 08. 20:21
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Lánglovagok » 2004. ápr. 29. 11:52

Köszönjük az eddigi felajánlásokat, megkereséseket, úgy tűnik, sikerült programozót találni.
Avatar
Lánglovagok
Szerkesztő
Hozzászólások: 5940
Csatlakozott: 2002. aug. 08. 20:21
Kapcsolat:

Ismét programozót keresünk

Hozzászólás Szerző: Lánglovagok » 2004. ápr. 19. 19:17

A Lánglovagok.hu napokon belül ünnepli hároméves születésnapját, ugyanakkor sajnálattal tölt el minket, hogy nem tudjuk ezt a tervek szerint megünnepelni, méghozzá a teljesen új dizájn és a mögötte lévő szerkesztőségi rendszer beindításával.

A legutóbbi felhívásunkra ugyan jelentkezett egy cég, de sajnos a Lánglovagokon és a vállalkozáson kívülálló okok miatt az együttműködés nem valósulhatott meg.

Keresnénk egy olyan informatikai céget, amely hosszú távú lehetőséget lát a Lánglovagokban, s a részben leprogramozott szerkesztőségi rendszer (teljes működési leírás is van hozzá) és az új dizájn alapjainak (profi dizájner által készített főbb elemek psd-ben, többnyire csak a html darabolására lesz szükség) segítségével megújítaná a portált.

Mivel a Lánglovagok.hu non-profit alapon működik, ezért cserébe csak hirdetési felületet tudunk felajánlani, melynek szabad értékesítését a cégre bíznánk.

A Lánglovagok.hu céljairól itt lehet többet olvasni:
http://langlovagok.hu/langlovagok.shtml

A cégek jelentkezését a langlovagok@langlovagok.hu címre várjuk.

Úgy véljük, a tűzoltóságok és a tűzoltók segítségével egy profi laphoz szükséges tartalom már megvan, garantáljuk a további működést, s reménykedünk, hogy minél hamarabb megszületik a profi külső, illetve az a profi rendszer, amely jelentősen megkönnyítené az egyre nagy számban beérkező cikkek és képek feltöltését.

Lánglovagok szerkesztősége
Avatar
Lánglovagok
Szerkesztő
Hozzászólások: 5940
Csatlakozott: 2002. aug. 08. 20:21
Kapcsolat:

Programozót keresünk

Hozzászólás Szerző: Lánglovagok » 2003. dec. 27. 12:42

Csaknem három év után elérkezettnek látjuk az időt, hogy az olvasók igényeihez igazítsuk a lapot mind megjelenésében, mind szerkezetében.

Az új dizájn teljes mértékben, míg az ahhoz szükséges szerkesztőségi rendszer 70 százalékban elkészült. Ebben rendkívül sokan a segítségünkre voltak, akiknek ezúton is köszönjük áldozatos munkájukat.

Most már csak egy programozó segítségére lenne szükség, aki a munkát be tudná fejezni, s ezzel megjelenésileg is a nagy hírportálok mellé sorakoztatná a Lánglovagokat.

Programozó szerzése terén az utóbbi próbálkozásaink sikertelenek bizonyultak, ezért az olvasóink segítségét kérjük. Ha esetleg valaki szívesen működne közre a lap megújításában, ért a php, mysql-hez, van tapasztalata hírportál szerkesztőségi rendszerének elkészítésében, akkor várjuk a jelentkezését a langlovagok@langlovagok.hu címen.

A Lánglovagok céljairól itt olvashattok:
http://langlovagok.hu/langlovagok.shtml
Válasz küldése