Csatlakozott: 2010. feb. 15. 0:00 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
ennyi erővel a kórházban se kéne utánajárni ha valaki önhibájából fakadóan balesetet szenved és az orvos elcseszi a műtétet, végül is minek törte el a lábát a hülyéje....sőt ennyi erővel ki se kéne riasztani a tűzoltókat.felgyújtod a lakásod véletlenül? aki hülye haljon meg...eszem megáll.
Csatlakozott: 2010. feb. 15. 0:00 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
Itt egyedül az volt gáz ahogy olvastam, hogy "elvetemedett" az ajtó, nem lehetett kinyitni és az első tűzoltó aki arra járt az csak bekopogott majd továbbment, míg a második az már bement, de abba a szobába pont nem ahol voltak az áldozatok. Gáz akkor lesz ha a vizsgálat azt mondja, hogy ha a miskolciak átkutatták volna a lakást akkor túlélhették volna....
nah már ne haragudj.. de ezt még egy vak is tudta honnan kezdődött a tüz... ne a tüzoltsógánál keressék a felelőst.......Hanem ahol az a kurva tüz keletkezett...basszus ne azokat itéljük el akik mentenek...állatok basszus....
1. Középmagas épületben osztó az égő szinten vagy eggyel felette. 2. Füstöt, lángot feleslegesen ne locsoljunk. 3. Oltás után az átvizsgálást a legfelső szintről lefelé minden lakásnál végezzük. (Tűzoltási szabályzat 1964 (?) )
Ha így csináltátok, nem lehet probléma....(?)
_________________ „Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való.”
a lakók inditották azt el,hogy nem volt szakszerű az oltás. Hát igen. ők tudják milyen egy szakszerű oltás. Agyam eldobom. Nem a tűzoltók között kell felelőst keresni, hanem ahonnan a tüz indult. Annak a lakásnak a tulajával..
Tévében halottam, hogy konkrétan nem tudják mi volt a tűz oka, de állítólag a tűzoltók nem szakszerűen jártak el. A baj az, hogy sajnos hárman meghaltak emiatt kell felelősöket keresni. De szerintem teljesen mindegy mert ha akarnak akkor jobban mondva kell bűnbakot keresni valakire vagy valakikre úgyis ráhúzzák a szarós lepedőt. De a hidradadásokat megfigyelem egyre több mostanság a lakástűz vajon miért van ez? csak a hanyagság gondatlanság lehet ennek az oka.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.