Jetlev

Minden amit tudni kell vagy tudni szeretnél a tűzoltóautókról és a tűzoltók által használt eszközökről, felszerelésekről.
Válasz küldése
Fenevad23
vízpocsékoló
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2011. máj. 13. 1:31
Skype: Fenevad23

Jetlev

Hozzászólás Szerző: Fenevad23 » 2011. máj. 13. 2:30

Kedves Tűzoltók!
A segítségeteket szeretném kérni.
Senkinek a drága idejét nem szeretném rabolni, ezért próbálok viszonylag rövid lenni.
Egy ügyes, barkácsolásban jártas barátommal Jetlevet szeretnénk építeni. Szükségünk lenne pár eszközre. Akinek van egy perce, kérem nézze meg a linkeket, hogy miről is van szó.

http://www.youtube.com/watch?v=9cru6L_M ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=n0109liI ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=jLH7NuJx ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=pzA9V9nLfeY&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Több helyen is érdeklődgetek a témában ( Tűzoltók, ipari öntözés, egyéb helyek).
Ez egy hobbi történet, s csak most kezdünk neki. Aki végignézte a videót, láthatja nagyjából, hogy miket szeretnénk beszerezni. Én igazából csak a sponzor vagyok, (tehát "hülye"), ezért is nem tudom pontosan leírni, hogy ilyen nyomócső kéne, meg olyan fecskendő stb. Akinek van használható ötlete, azt nagy örömmel fogadnám. Kb ezekre lenne szükségünk. Egy jó 10 méteres kb 15-18 centi átmérüjü tömlő. Lehetőleg olyan, ami nem törik meg olyan könnyen, s ezáltal nem zárja el a rendszert. 2 db ugyanolyan fecskendő, vagy ha tetszik fúvóka, ami a videóból valamennyire megítélve megfelelő lenne a projektre. Sajnos nem tudom a pontos méreteket, nincs a kezünkben egy igazi, gyári Jetlev:(. Így a jó becslésekre kell hagyatkoznunk. Eddig a legjobb ötletünk a szivattyút tekintve egy 155 lovas jetski. Az egész cuccra van kb 3 milla. Tehát nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy mire mennyit költünk. Az új jetlev ára számunkra megfizethetetlen (30milla), viszont kísérletező és ésszerű keretek között kockáztatni szerető srácok vagyunk. Aminek a beszerzését neccesnek látom, az az irányításnál lévő, elforgatható fecskendő rész. Remélem lesz rá jó ötlete valakinek. Előre is köszönöm a segítséget.
fenevad23@gmail.com
Tisztelettel
Béla
Válasz küldése