|
|
Pontos idő: 2018. ápr. 19. 11:40
|
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
Szerző |
Üzenet |
Imi
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2018. feb. 18. 22:53 |
|
tűzokádó sárkány legszörnyűbb rémálma |
|
Egy pácienst telefonon felhívja az orvosa: - Uram, tegnap megkaptuk a tesztek eredményét. Van egy rossz és egy még rosszabb hírem. - Mi a rossz hír? - Önnek halálos betegsége van, szóval maximum 24 órája van hátra. - És mi az ami ennél is rosszabb hír? - Tegnap elfelejtettem szólni.
_________________ „Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való.”
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
Imi
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2016. máj. 05. 7:29 |
|
|
Katonák éles lövészeten: -Kopasz, kibiztosította a fegyverét? - Az Allianz, uram !
_________________ „Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való.”
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
Imi
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2016. márc. 23. 21:15 |
|
|
Orvosin a jelentkező a mérlegen áll, ami 120 kilót mutat. Az orvos megütközve kérdezi:
– Mennyi volt a súlya, amikor legutóbb mérték?
– Három kiló húsz. De akkor még kicsi voltam.
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
Imi
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2015. máj. 04. 21:13 |
|
|
Egy karambolnál eszméletét vesztett autóvezető magához tér a kórházi ágyon, és révetegen körülnéz: - Hol vagyok? - A 13-asban - mondja a nővér. - És mi ez a 13-as? Cella vagy szoba?
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
Imi
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2015. ápr. 21. 9:10 |
|
|
- Főnök, ezt is vigyük? - Igen, hozzátok ! - Hozzánk???
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
Imi
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2015. márc. 05. 22:50 |
|
|
- Anyu, mit eszünk ma ebédre? - Semmit. - De hát tegnap is az volt ! - 2 napra főztem, kisfiam...
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
Imi
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. dec. 22. 15:09 |
|
|
Kollégák beszélgetnek. - Képzeld, tegnap a felmérésen 10 mp alatt futottam a 100 m-t. - Hogy csináltad? Doppingoltál? - Dehogy. Találtam egy rövidebb utat....
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
Imi
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. okt. 11. 8:25 |
|
|
Az autószerelő megvizsgálja az autót. - Hölgyem, van egy kis műszaki probléma ! - Nagy a baj? - Rövidzárlat. - És nem lehetne azt valahogy meghosszabbítani?
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
Imi
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. okt. 06. 19:12 |
|
|
A rendőrök igazoltatnak. - Iskolai végzettsége? - Nincs. Analfabéta vagyok. - Miiii magaaaaa? Betűzze, kérem !
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. szept. 27. 10:08 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
Ezzel a gáztűzhellyel jó vásárt csináltam! Három hete gyújtottam meg a lángot, és még most is ég!
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. szept. 27. 10:07 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
Milyen az ideális nő? A szex után átváltozik egy láda sörré és két haverrá.
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
Imi
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. szept. 23. 14:25 |
|
|
Szabadnapos tűzszerészek találnak két gránátot. Beteszik a kocsi hátsó ülésére és elindulnak a laktanyába. - Te, mi lesz, ha az egyik gránát felrobban? - Semmi. Legfeljebb azt mondjuk, hogy csak egy gránátot találtunk.
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. jún. 24. 20:44 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
Balatoni nyár... ACHTUNG! ACHTUNG! ACHTUNG!
Egy német kisfiú várja szüleit a bejáratnál...
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. jún. 21. 20:25 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
Parasztbácsi nyelvtanból vizsgázik. A következő szavakat kell mondatba foglalnia: mennyi, ennyi, annyi. Parasztbácsi mondata: - El kéne mennyi a disznóknak ennyi annyi!
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. jún. 21. 20:24 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
Két képviselő a Parlament folyosóján: - Hogy te milyen jól beszélsz eszperantóul! - Még szép! Voltam kint három évet...
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. jún. 21. 20:23 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
- Mi lesz a mackóból, ha kettévágja a vonat? - ??? - Mackóalsó és mackófelső!
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. jún. 21. 20:22 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
Bemegy a skót a szobájába, és egy ördögöt talál ott. Menten ráförmed: - Hát te hogy kerültél ide? - A kéményen át. A házigazda fölkapja a telefont, de az ördög lefogja a kezét: - Jaj, könyörgök, csak ne telefonálj a papnak! - Ki akar a papnak telefonálni? A kéményseprőket hívom, hogy lefújjam a megrendelt kéménytisztítást.
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. máj. 15. 9:09 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
A csilingelés oka
Meghal egy ember és felkerül a Mennyországba. Békésen telnek napjai, ám az egyik napon valami halk csilingelést hall. Nem tudja mire vélni a dolgot, megkérdezi hát Szent Pétert. - Tudod, fiam, ha valaki a földön hazudik, akkor mi csilingelünk egyet, hogy mindenki tudjon róla - válaszol Péter. Nagy ritkán hallható a csengettyű, ilyenkor emberünk jót derül magában. Egyszer azonban nagy csengetés, csörgetés, harangzúgás. Megijednek a Mennyország lakói, szaladnak Szent Péterhez, hogy mi történt. - Ja, semmi különös, csak a földön megkezdődött a választási kampány!
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. máj. 13. 15:48 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
A rendőr pecázás közben kifog egy aranyhalat. Dobj vissza kérlek, és teljesítem három kívánságod. .Könyörög a halacska. Rendben van. Kérem a személyit , forgalmit és a jogosítványt! 
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
iroda
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. máj. 12. 17:32 |
|
|
Egy fiatalember a városba költözik és beáll egy nagyáruházba eladónak. - Van valami tapasztalata ezen a területen?- kérdezi a főnöke. - Persze, én ne tudnék eladni ... A manager gondolja, na majd meglátjuk, de tetszik neki a fiatalember önbizalma. Az első nap után megkérdezi tőle: - Na, hány vevője volt ma? - Csak egy. - Egy? A többi eladó átlaga napi 20-30! Mennyi volt a bevétele? - 210 325,65 dollárt. - Mennyi???? Mit adott el? - Először eladtam neki 1 pecahorgot. Aztán egy nagyobbat. A végén egy egész horgászfelszerelést. Aztán kérdeztem, hova akar horgászni menni? Ő fel akart menni az északi partra. Erre azt tanácsoltam, hogy oda kell egy vitorlás is. Erre elmentünk az osztályra és vett egy duplamotoros Seawind-et. De nem volt biztos benne, hogy a Civic-je el tudja-e vontatni. Így lementünk a szalonba es eladtam neki egy Pajero-t 4WD kerékmeghajtással. - Maga azt akarja mondani, hogy az az ember akart 1 horgot és maga a végén eladott neki egy hajót, meg egy autót? - Háááát, nem egészen... Az Úr egy csomag tamponért jött be.. . Erre mondtam neki, ha már a hétvégéje í¬gy el van b......va, elmehetne inkább horgászni... Nekem tetszik !
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. ápr. 04. 10:51 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
Egy katonai teherautó elakad a sárban. Egy perccel rá megjelenik egy tiszti Jeep négy tiszttel. A tisztek kitolják a teherautót a sárból, majd az egyik megkérdezi a sofőrt: - Mit szállít maga? - Ezredes úrnak jelentem, harminchat újoncot.
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. márc. 17. 20:29 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
Egy hosszú repülőút közepén az egyik pilóta elkezd rémülten ordítozni: - Ó, istenem! Nézd a jelzést! Kifogyott az üzemanyag! MINDANNYIAN SZÖRNYET FOGUNK HALNI! - Hülye, ez a lámpa csak azt jelzi, hogy hallanak minket az utasok!!
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. márc. 09. 0:19 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
A skót meg a fia kirándulni mennek. A búcsúzásnál azt mondja a feleség: - Aztán ne felejtsd el levenni a gyerekről a szemüvegét, ha nincs semmi látnivaló!
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. feb. 27. 18:15 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
- Pistike, mondj három állatot! - Lovacska, kutyuska, cicuska. - Jól van, de kicsinyítő képző, azaz "-ka" nélkül mondj hármat! - Puly..., ró..., szar...
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
rémképész
|
Hozzászólás témája: Re: Viccek Elküldve: 2014. feb. 27. 17:35 |
|
csizmás kandúr |
 |
|
A megcsalt férj kinyomozza, hogy kivel van viszonya a feleségének. Felkeresi, és mindjárt kérdőre is vonja: - Csak azt tudnám, hogy mi vonzót talált rajta? - Eddig semmit. De nem adom fel...
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |