Mi lesz a BM Kórházzal?

Mentők, rendőrök, mindenki, akinek kéklámpája van, vagy életet ment.
peterfb
vízpocsékoló
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2007. márc. 24. 13:09
Tartózkodási hely: Budapest

Hozzászólás Szerző: peterfb » 2007. máj. 13. 15:19

Kedves Kata!

Természetesen a megfogalmazott kritika nem neked szól, már csak azért sem, mert nem is ismerlek. (Bár egy halvány gyanú megfogalmazódott bennem, hogy mégis ismerlek: a szakrendelőt szándékosan nem írom le, meg az általam gyanított nevedet sem. Így viszont csak azt tudom megkérdezni, hogy régebben nem regisztráltad-e magad az Ignisklubban, és utána nem találkoztál-e a munkahelyeden egy rokonnal? Ha ezekre igen a válasz, akkor mégiscsak ismerjük egymást.)
Visszatérve az eredeti témára: a feljelentést, mint lehetőséget hagyjuk, nem az én stílusom. Az én "bosszúm" a nem kellő ellátásra, hogy ha egy mód van rá, akkor még a környékét is elkerülöm az eü. intézményeknek.

Üdv,

peterfb
Petya
Avatar
bkata
szikracsapkodó
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2007. márc. 02. 22:18
Tartózkodási hely: Budapest

Hozzászólás Szerző: bkata » 2007. máj. 12. 23:43

Kedves peterfb!
Sajnálom!
A kollégáim és én is mindig azon törekedtünk, hogy minden beteg el legyen látva, minél hamarabb... A szakrendelő nevét, azért nem írnám le, mert más is rám találhat...:-) Egyébként itt még mindig él a feljelentés lehetősége és most az eü. reform "hátszelében" ettől mindenki tart.
Az egyenruha nem éppen a vezetők öltözete, ők általában öltönyben jönnek, kísérővel - vezetői egészségmegőrző központ.
A szolgálatban lévő v. lelépős tűzoltók és rendőrök szoktak egyenruhában jönni és soronkívül bekerülni.
Hamarosan lehúzzuk a rolót és nem lesz mód rá, hogy bebizonyítsuk a tapasztalataidnak ellenkezőjét. :tapsolo:
peterfb
vízpocsékoló
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2007. márc. 24. 13:09
Tartózkodási hely: Budapest

Hozzászólás Szerző: peterfb » 2007. máj. 10. 7:33

BKata!

Lehet, hogy nem bal.seb. a rendelő neve, hanem csak simán sebészet, mivel pár éve történt az eset már nem emlékszem pontosan. Tekintettel arra, hogy a sebész rendelt vissza kontrollra (hetente) fix időpontra, szvsz előjegyzett betegnek számítottam.
Sajnos nem tudok (tudtam) egyenruhában menni, mert nincs egyenruhám. Ettől én még ugyanolyan hivatásos vagyok, mint akinek van egyenruhája. Esetleg azért kellene az egyenruha, mert azon jól látszik a magas rendfokozat?? Ez a megjegyzésed is azt bizonyítja egyébként, hogy az átlag beteg nagy ívben le van ejtve, csak a "fontos elvtársak" számítanak. A "fontos elvtársak" viszont nem mennek el tüntetni értetek!!
Az alulinformáltságomról meg csak annyit, hogy a legutóbbi (kb 2 éve) audiológiai vizsgálat után a fül- orr- gégész főorvos asszonynak halvány sejtelme sem volt az előző vizsgálatok eredményéről, (pedig többször voltam már ott ilyen vizsgálaton) nekem kellett tájékoztatnom. Egyébként is, én betegként lehetek hülye, ha nem lennék az, akkor még ennyi szükség sem lenne az egészségügyre, mindenki kezelné saját magát. Az már szomorúbb, ha az orvos az.
Ezek után csodálkoztok, hogy nem sokan állnak ki mellettetek? Talán többet (és emberségesebben) kellett volna foglalkozni az "átlag" betegekkel, de még most is csak a lényegtelen apróságokba tudtok belekötni és saját magatokat siratjátok, ahelyett, hogy inkább normálisan ellátnátok a betegeket! (Apám legutóbb fél órát töltött a háziorvosánál, ebből 28 percig azt hallgatta, hogy a doktornő telefonon panaszkodik valakinek. Viszont a szokásos 10 gyógyszeréből 2-t "elfelejtett" felírni, apámnak kellett figyelmeztetnie!!!)
Sajnos sokéves BM kórházi tapasztalataim közül csak egy van, ami máig emlékezetes pozitív élmény: az említett farokcsonttörés egy hatalmas esés következménye volt. A kórház mentősei profi módon szállítottak be a kórházba! (Megmozdulni nem bírtam a fájdalomtól, ennek ellenére úgy rátettek a hordágyra, hogy szinte észre sem vettem! A befelé vezető úton egy idióta civil sofőr miatt majdnem felborult a mentő, de az ápoló csak azzal törődött, hogy engem megvédjen a további sérülésektől, miközben a mentősofőr azon kűzdött, hogy elkerülje a balesetet.) Nekik ezúton is köszönöm, amit értem tettek!
Petya
Avatar
Petikeeeee
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2107
Csatlakozott: 2005. nov. 19. 22:31

Hozzászólás Szerző: Petikeeeee » 2007. máj. 09. 22:16

Mondjuk,amit Petya leírt,nem az alulinformáltságot bizonyítja (bánásmód,várakozási idő,stb).

Meg ugye az ezredes uras sztori is inkább azt mutatja,hogy éppenséggel jól informált...

Na mind1. Szomorú vagyok,csalódtam.
Avatar
bkata
szikracsapkodó
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2007. márc. 02. 22:18
Tartózkodási hely: Budapest

Kedves Petya!

Hozzászólás Szerző: bkata » 2007. máj. 09. 21:44

Néhány észrevételem volna csak...
1. Nincs bal. seb. rendelő
2. Sérüléshez nem kell előjegyzés
3. Amikor egyenruhában, szolgálatban v. azon kívül jöttök szűrésre, 1-2 órán belül sorra kerültök - másutt nem így lesz!!!
4. Senkit sem érdekel, hogy mi lesz velünk

A beteg alulinformáltsága nem feltétlenül kell, hogy az eü. dolgozók hibája legyen.
Milyen betegséggel lehet ma még hozzánk jönni? Szinte semmivel, az osztályokra már nincs felvétel, a rendelőbe sem lehet visszarendelni a beteget, mert nem tudjuk, hogy itt leszünk-e még?!
:cry:
Csak egészség legyen, meg beteg!
Hofi
peterfb
vízpocsékoló
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2007. márc. 24. 13:09
Tartózkodási hely: Budapest

Hozzászólás Szerző: peterfb » 2007. máj. 09. 9:19

Petikeee, természetesen igaz (mondhatom úgy is, hogy büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy csak az igazat mondtam ;) ), illetve annyi hozzátehető, hogy ez csak 3 eset, ennél sokkal több ilyen történetem van. Mindazonáltal azt gondolom, hogy nem a kórházat kellene földig rombolni, az épület semmiről nem tehet!
Petya
Avatar
Petikeeeee
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2107
Csatlakozott: 2005. nov. 19. 22:31

Hozzászólás Szerző: Petikeeeee » 2007. máj. 08. 22:50

Petya,ha mindez igaz,akkor a BM Kórházat azonnal földig kell rombolni.
Avatar
Frinyó
tűzokádó sárkány legszörnyűbb rémálma
Hozzászólások: 979
Csatlakozott: 2005. feb. 21. 19:57
Tartózkodási hely: Tárnok

Hozzászólás Szerző: Frinyó » 2007. máj. 08. 21:16

"Szégyen a futás,de a kurv@ annyát annak aki kerget!"
peterfb
vízpocsékoló
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2007. márc. 24. 13:09
Tartózkodási hely: Budapest

Hozzászólás Szerző: peterfb » 2007. máj. 03. 12:53

Lehet, hogy páran megköveznek érte, de én annyira nem tudom sajnálni a BM kórházat. Sok-sok éve járok oda, de jó tapasztalatom nem volt. Valószínüleg azért, mert nincs a vállamon parketta 3 csillaggal (vagy ennél is feljebb) és "elfelejtettem" komoly lóvékat szétosztani. A teljesség igénye nélkül megosztanám pár élményemet:
előjegyzett betegként 8-tól 12-ig ültem a törött farokcsontomon a balseben. Igaz, hogy egy fia akut beteget nem láttam a környéken, de minden alkalommal talált valaki ismerőst a nővér a várakozók között, akit puszikállak felkiáltással behívott - helyettem. Miután 12-kor elfogyott a türelmem, még ő volt felháborodva!
Anyám komoly műtéte ideje alatt a kint várakozó apám összeesett. A központi ügyeleten az első kedves kérdése az volt a "doktornőnek", hogy mennyit ivott, de utána is úgy beszélt apámmal, mint egy utolsó szar alakkal.
Tegnap a kollégámat infarktus gyanúval vittük le a kórházba (a saját kocsijával!!!). Ez nem volt elég indok a portásnak, hogy adjon ideiglenes parkolási engedélyt, ezért még kerékbilincset is begyűjtöttünk. Az ügyelet nem ért rá vele foglalkozni ("beteget vizsgálunk" felkiáltással). A kollégám erre előadta a rablómesét: gyorsan nézzék meg az ezredes urat, mert fentről már érdeklődnek az állapota felől. Erre érdekes módon egyből ráértek megvizsgálni, persze amikor kiderült a turpisság, akkor kiakadtak, de az minket már nem érdekelt.
Ez csak pár eset volt, sajnos hosszan tudnám még sorolni. Ezt az "ellátási színvonalat" szerintem bármelyik kórház biztosítani tudja, én nem érzem veszteségnek a bezárását.
Aki sértőnek találja a hozzászólásomat, haragudhat rám nyugodtan (ne a tűzoltókra haragudjon, mert én nem vagyok az), de esetleg elgondolkodhat azon, hogy én az igazat írtam, semmi mást.
Petya
Big Gabi
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 3482
Csatlakozott: 2004. okt. 21. 19:28

Hozzászólás Szerző: Big Gabi » 2007. ápr. 26. 10:58

Petrétei József levele Szekeres Imrének

"Dr. Szekeres Imre úrnak miniszter

Honvédelmi Minisztérium

BudapestTisztelt Miniszter Úr!Az Állami Egészségügyi Központ járóbeteg-szakellátásának megoldása érdekében kialakított struktúra és telephely megosztás szerint az IRM Központi Kórház járóbeteg szakorvosi ellátása a Városligeti fasorban található telephelyen megszűnne.

A Rendelőintézetben elérhető ellátások széles körére, és az esetek jelentős számára tekintettel, melyekről a minisztérium részletesen tájékoztatta dr. Győrfi István miniszteri megbízott urat, a jelenlegi igényjogosulti állomány megfelelő színvonalú szakorvosi ellátását a Városligeti fasorban található telephely fenntartásával, folyamatos működtetésével látom továbbra is biztosítottnak.
Az Egészségügyi Központon belül a szakrendelő továbbműködtetésével az egészségügyi miniszter is egyetértett, melyről a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetét levélben is tájékoztatta.

Az elkövetkező néhány héten belül szakértői szinten kidolgozható a Rendelőintézet

működési modellje.

Kérem Miniszter urat, hogy a leírtakat mérlegelve támogassa a Városligeti fasori

telephely fenntartását.


Budapest, 2007. április

Üdvözlettel:

Dr. Petrétei József"
A baj esetén ismerszik meg az ember, akkor ér véget a szerepjátszás és kiderül, hogy ki milyen is valójában.
szundi
vízpocsékoló
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2007. ápr. 06. 14:20
Tartózkodási hely: iopjö
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szundi » 2007. ápr. 23. 0:30

Köszi Petikeeeee! Végre valaki a szívemből szólt! Egy valamit azonban ne felejts el! Ceausescu-nak legalább volt 10 alteregója. Honnan tudod,hogy valóban Őt lőtték le?
Magyarország vezetőségéről pedig annyit,hogy pont leszarják mi van veletek és hol fogsz gyógyulni pedig Te is az ő seggét védet valamilyen színten.Látod? Gátlástalanul kikrugnak 980 embert és pont leszarják,hogy eddig az Ő és családtagjaik hátsóját ápoltam és az orvosaim és nagyszerű kollégáim tettek meg mindent,hogy gyógyultan távozzanak intézményünkből.
Üdv: Sebi a szónok.
Avatar
Petikeeeee
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 2107
Csatlakozott: 2005. nov. 19. 22:31

Hozzászólás Szerző: Petikeeeee » 2007. ápr. 21. 19:34

Íme az eredménye a vér nélküli "rendszerváltásnak"...

Ha akkor néhány elvtárs úgy jár,mint ahogy Ceausescu,akkor azt hiszem,kicsit jobban meggondolnák,hogy mit csináljanak.

Itt már csak a forradalom segít,az meg ismerve a magyar nép összefogási készségét,kb annyira esélyes,mint az,hogy nagyanyám fedezi fel a periódusos rendszer következő elemét. :-x
szundi
vízpocsékoló
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2007. ápr. 06. 14:20
Tartózkodási hely: iopjö
Kapcsolat:

BM KÓrház

Hozzászólás Szerző: szundi » 2007. ápr. 21. 18:38

Mindenkinek akit érdekel!!

A kórházban dolgozók mellé a BRDSZ állt .A kórmány és az intézet vezetése becsapott mindenkit aval amikor azt próbálta eröltetni hogy integráció lesz.-mindenki nyugodt volt és várta a csodát.Becsaptak minket és mindenkit,mert a kórházat bezárták . Azt elfelejtették közölni, hogy 980 embert jelentenek be a munkaügyi központba.Becsaptak minket és mi hittűnk a kórház vezetésének.Még az utolsó megbeszélésen is nyuktatgattak minket,és nehogy sztrájkoljunk.A kórházi dolgozók is kérdezzék meg maguktól, hogy miért nem ébredtek fel korábban.Azért mert megetettek minket a maszlaggal.A kórházat egyik óráról a másikra zárták be,az ágyszám csökkentésel kicsinálták.Most ott tartunk hogy az IM-nek kell nyilatkoznia megtartja -e a rendelőt.

Üdv nővérkék
szundi
vízpocsékoló
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2007. ápr. 06. 14:20
Tartózkodási hely: iopjö
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szundi » 2007. ápr. 21. 1:15

HAHÓ KOLLÉGÁK!!!Mi van veletek? Alszotok? Minket 10 hónapig altatott a kórház vezetősége és hittünk nekik mikor azt mondták,hogy azért harcolnak,hogy megmaradjon a BM kórház.Látjátok hová jutottunk a naivitásunkkal? 980 embert raknak az utcára mert hittünk abban amit mondanak! Kérlek benneteket Ti ne essetek ebbe a hibába! Figyeljetek oda mindenre! Azt gondoljátok,hogy majd tényleg soron kívül ellátnak benneteket a HONVÉDBA? Ugyan gyerekek! Inkább tagadjátok le,hogy mit csináltok mert nem kivételeznek majd senkivel! Nem veszitek észre,hogy eddig szarba sem vettek benneteket? Akció után vizitdíjat kérni? Ti kockáztatjátok az életeteket de a Ti életetek nem érdekel senkit.Kivéve minket persze a BM kórház dolgozóit hisz mi vigyáztunk rátok és meggyógyítottunk titeket.Hassatok a vezetőitekre valahogy és legalább a rendelőt segítsetek megmenteni!!!
Üdv: Sebi a Szónok.
Avatar
Bahra
vízpocsékoló
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2007. márc. 09. 19:17

Hozzászólás Szerző: Bahra » 2007. ápr. 19. 21:08

Sziasztok!

Kicsit furcsállom hogy az érdekképviselet egyszerüen nem tett meg mindent! Hogy hagyhatták hogy idáig fajuljon a helyzet?
Megválaszolatlan kérdések vannak csak! Senki nem tud érdemben magyarázatot adni arra hogy ezt miért csinálják! Az odáig oké hogy elakarják adni az épületeket mert jó pénz van benne! De akkor sem kell megszüntetni!!

Egyszerűen nem tudom felfogni amit művelnek! Patt helyzet van!
szundi
vízpocsékoló
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2007. ápr. 06. 14:20
Tartózkodási hely: iopjö
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szundi » 2007. ápr. 19. 20:11

Kedves Barátok!Nem tudtuk megakadályozni,hogy kivégezzenek minket és a BM. kórházat. Én elmondtam több ízben,hogy nem lehet rabló és pandúr egy kórteremben de szavaim süket fülekre talált.Senki nem lesz mostantól biztonságban! Hova mennek majd a feleségeitek szűlni? A Mávba ahol már most a folyosón állnak a kismamák kitolási szakban mert nincs hely? Addíg fogja csinálni ezt a reformot Horváth Ági Eü.miniszter amíg meg nem hal valaki az ügyeletes kórház várójában.A mentőbe már haltak meg azóta és azt is a dokikra próbálják ráverni. Mi lesz itt fiúk? Ti nem aggódtok?
Üdv.Sebike.
Avatar
Lánglovagok
Szerkesztő
Hozzászólások: 5949
Csatlakozott: 2002. aug. 08. 20:21
Kapcsolat:

Re: Miért hagytuk, hogy így legyen... (?)

Hozzászólás Szerző: Lánglovagok » 2007. ápr. 15. 21:37

bkata írta:A mostani demonstrációról már fotó sem készült...
http://www.langlovagok.hu/html/galeria/518.shtml
Avatar
bkata
szikracsapkodó
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2007. márc. 02. 22:18
Tartózkodási hely: Budapest

Miért hagytuk, hogy így legyen... (?)

Hozzászólás Szerző: bkata » 2007. ápr. 15. 21:08

Kedves Bajtársaink!
Sokat csalódtunk. Csalódtunk a vezetőinkben, csalódtunk a betegeinkben, bennetek is. Alig 200 ember gyűlt össze a demonstráción.
EZ NAGYON KEVÉS!!!
Miért nem számít az, hogy hová kell menni vizsgálatra, szűrésre, háziorvoshoz? Miért csak a FRESZ állt ki mellettünk? Nektek tűzoltók mindegy, hogy mikor, miként és nem utolsó sorban mennyiért látnak el benneteket???
Jó lesz majd a "Honvédban" és a "MÁVban" fizetni külön-külön, mert az egyik szakrendelés itt, a másik ott lesz?!
A mostani demonstrációról már fotó sem készült...
Köszönjük!
:-(
Avatar
Bahra
vízpocsékoló
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2007. márc. 09. 19:17

Hozzászólás Szerző: Bahra » 2007. ápr. 14. 22:19

Sziasztok!

Elég szomorú hogy a mai álláspont az, hogy tiporjuk el a másikat, mindegy milyen áron!
A minisztérium elvégezte a dolgát, a többi már megy a maga útján! Nem érdekel az senkit hogy az ember mindennapi megélhetése került veszélybe! Nekik van mit enni holnap és azután is! Nem a létminimum szintjén tengődnek! Maguknak megszavaznak mindenféle béremelést,az egy havi fizetésük eléri az én éves keresetemet! Abból ők könnyen ugrálnak!

Hol találok majd magamnak olyan állást ahol figyelembe veszik a 3 éves gyerekemet?
Hogy oldjam meg az ovodai bevitelét elhozatalát? A költségekről már ne is beszéljek!

Szívesen megköszönném kedves eü. miniszterünknek hogy elintézte 13 év munkaviszonyomat és két hónap múlva az utcára kerülünk! Magamtól az életben nem jöttem volna el, a második családom volt! Meg volt mindekinek a saját kis hülyesége amivel a mások orra alá borsot tört de ezt leszámítva is tudtunk együtt dolgozni!
Avatar
szszot
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 1580
Csatlakozott: 2005. okt. 02. 17:15
Skype: szszot
Tartózkodási hely: Szolnok

Hozzászólás Szerző: szszot » 2007. ápr. 14. 21:27

Sziasztok

Én már elég rég óta tűzoltó akarok lenni és sokat hallottam a BM kórházról hogy ott bizony elég alaposan kivizsgálnak. De most hogy előreláthatólag bezárják hova küldenek majd kivizsgálásra ha a felvételre kerül majd a sor? :shock:

Üdv S. Péter
"Nem félek a holnaptól, mert láttam a tegnapot és szeretem a mát!"
szundi
vízpocsékoló
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2007. ápr. 06. 14:20
Tartózkodási hely: iopjö
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szundi » 2007. ápr. 14. 21:13

SZIASZTOK KOLLÉGÁK!
Az a helyzet,hogy kivégeztek minket és a BM kórházat is.Nem tudom mi a véleményetek erről de szerintem az EÜ.minisztérium élete legnagyobb és legrosszabb döntését hozta meg amikor úgy döntött,hogy el tesz minket láb alól.980 embert raknak lapátra nem gondolva az egyedül két gyerekét nevelő családanyára sem.Eltörölnek minket a föld színéről és utána megisznak együtt egy sört a döntéshozók és kezet fognak,hogy ezt is leboltolták.Kinek mi a véleménye erről?Helyesnek tartjátok ezt a fajta kórházreformot?
ÜDV: Sebike.
szundi
vízpocsékoló
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2007. ápr. 06. 14:20
Tartózkodási hely: iopjö
Kapcsolat:

BM Kórház bezárása!

Hozzászólás Szerző: szundi » 2007. ápr. 07. 8:38

Siasztok kollégák!!

Mi a BM Kórház 5.alapszervezete és szervezői vagyunk a BRDSZ-ből.A
Budakeszinek írjuk, a BRDSZT mi hívtuk fel azonnal segítségért,mikor
megtudtuk a hírt .Mert nálunk a vezetés azt mondta ne csináljunk semmit minden rebdben van ne is tiltakozzunk,mi csak dolgozzunk.Az
ágyszám lecsökkentését is úgy tudtuk meg hogy előző nap délután vezetés bejelentette,másnap már nem vehettünk fel beteget és nem műthettünk.A döntések lent óráról órára változnak mi meg kapkodjuk a fejünket,fál perc alatt döntenek a HM-esek és változtatnak.A vezetés eltitkolta az információkat ,és egyből fórumot kértün a BRDSZ
vezetőitől és a KÓRHÁZ vezetőitől.Értekezleten kéntelen volt a kórház
vezetése nyilatkozni a kórház bezárásáról a dolgozók felé,mert ekkor már a BRDSZ lápett.Az értekezleten a kórház dolgozói még mindig nem
hitték el az intézmény kiürítését és teljes álomban voltak,nem történik
velünk semmi.A BRDSZ főtitkárasszonya felnyitootta a szemünket mi a helyzet ők a vezetés álltal ott helyben kapták meg az összevonás anyagát és olvastak bele,katasztrófa volt.Esta jön a döntés a kórházba ,reggel azt kell végrehajtani!-vissza az elözőhöz:utánna vezetés nélkül azonnal értekeztünk és döntöttünk az első demonstrációról.A dolgozók még utánna sem hitték el nagy
baj van.,és valahol hozzá kell tenni kényelmessen vátak,ez a helyzet .A mencségünkre mondva mi soha nem demonstráltun,csak
gyógyaítottun.Mult héten a vezetés pénteken délután rendkívüli értekezleten bejelentette hogy hétfőn bezár a kórház.Ez pofon volt mindenkine betegnek ,dolgozónak eggyaránt.A BRDSZ -szel egyeztettve azonnal Demonstrációt kezdtünk megint szervezni.Kaptuk a segítséget azonnal.A demonstrációt MEGTARTJUK2007.április 13.-án 14 óra BM KÓRHÁZ ELŐTT,VÁRUNK MINDENKIT AKI VELÜNK ÉREZ :KOLLÉGÁKAT ,HOZZÁTARTOZÓKAT:
MI A CÉLUNK:AZ UTOLSÓ ESÉLY ARRA:

1.HOGY MEGMENTSÜK A RENDELŐT-mert ez még nem dölt el,harc van érte!
2.ELÉRJÜK AZ ÖSSZES IGÉNYJOGOSULT ELLÁTÁSÁT AZ ÚJ KÖZPONTI KÓRHÁZBA
3.A HM VEZETÉSE VEGYE MÁR ÉSZRE MI IS ITT VAGYUNK-és erőt tudunk felmutatni,mert a rendvédelem most széthúz.
4.HA MEGMENTJÜK A RENDELŐT ÁT TUDUNK EMBEREKET HOZNI A KÓRHÁZBÓL.
5.HA NEM SIKERÜL 700 EMBER UTCÁRA KERÜL!!!!!
6.ÉS TERMÉSZETESSEN MAGUNK LELKIISMERETÉÉRT HOGY MI MINDENT MEGTETTÜNK,ÉS BÚCSÚ BM KÓRHÁZTÓL.


Várunk mindenkit ,köszönet hogy jöttök,köszönet hogy velünk vagytok!!!
Tisztelettel :a BM KÓRHÁZ dolgozói ,szakszervezeti tagjai egyben a rendezvény szervezői.


További szép napot és ünnepeket mindenkinek!!!
Avatar
bkata
szikracsapkodó
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2007. márc. 02. 22:18
Tartózkodási hely: Budapest

Hozzászólás Szerző: bkata » 2007. ápr. 02. 21:43

Kedves Bajtársaink és családtagok!
Megkérünk mindenkit, hogy aki ráér, az találkozzon velünk 2007.04.13-án 14 órakor a BM kórház előtt.
Segítsetek, hátha van még egy esélyünk!
Grófúr
Szent Tömlő őrzője
Hozzászólások: 1390
Csatlakozott: 2006. jan. 21. 17:15
Tartózkodási hely: 100ból 1

Hozzászólás Szerző: Grófúr » 2007. márc. 31. 14:58

Molnár úr Gratula!! :tfrag:

Remélem, az összes egészségügyi kolega megjegyzi Magának az Őn fizimiskáját, és amikor majd Ön lessz beteg és korházba kerül, akkor az ágyszáma 00/1-es lessz, hely hiány végett!
Csak az ÉL igazán, aki másoknak is ÉL! /xakmondas/
Avatar
Bahra
vízpocsékoló
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2007. márc. 09. 19:17

Hozzászólás Szerző: Bahra » 2007. márc. 30. 17:22

Szia!

Sajnos ennyi volt! Mi a Budakeszi úton dolgozunk és ma tudtuk meg hogy ENNYI volt, VÉGE! Április elsejétől nincs betegfelvétel!

Mi úgy tudjuk 2007.04.13-án 13 órakor a rendelő elött lesz a demonstráció, de szerintem ez már el van döntve! Elöbb, sokkal elöbb kellett volna lépnie a BRDSZ-nek!
Válasz küldése